Kies zelf je bezorger
Stanley Tacker
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5340 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Soudal

(988 producten)

Soudal: siliconen, kitten en lijmen

Soudal N.V. is een vooraanstaand Europese producent van siliconen, kitten, lijmen, schuimen op basis van polyurethaan, kitpistolen en andere producten voor een optimale oplossing bij constructie, voegwerkzaamheden, isolatie en afdichtapplicaties in de bouwsector, nijverheid en voor de doe-het-zelver. Soudal is gekend om zijn vernieuwende producten, zijn deugdelijkheid, consumentgerichte oplossingen en een uitstekende dienstverlening na aankoop.

Innovatie & kwaliteit

Met de SMX technologie, waarop Soudal een patent heeft, bezit het bedrijf een ruim aanbod aan lijmmiddelen en voegmateriaal, die in gebruik ongevaarlijk zijn omdat ze geen gevaarlijke oplosmiddelen bevatten. Als marktleider is Soudal altijd een voorloper geweest in het leveren van kwaliteit. Dit zowel op het vlak van haar producten als van haar dienstverlening, wat bevestigd werd door het behalen van het ISO 9001-certificaat. Soudal verleent op vrijwillige basis de volledige support als zakenrelaties in de firma een doorlichting willen uitvoeren. Deze openheid komt de partnerrelaties alleen maar ten goede. Soudal heeft voor praktisch al zijn producten de internationale en plaatselijke vakcertificaten bekomen bij de bevoegde testorganen.

Divers aanbod

Naast MS polymeer, het meest vooruitstrevende en wereldvermaarde lijmmiddel van Soudal bevat het aanbod van deze firma een ruime keus aan voegmiddelen zoals silicone, acrylaten en polyurethanen (PU), de grootste keus van polyurethaanschuim in verstuivers, brandveilige producten en een uitgebreid gamma aan lijmen voor de bouwindustrie, de autonijverheid en DHZ-sector. Meer en meer worden composities in de nijverheid verlijmd. Hierbij biedt de grote keuze in MS Polymeer- en PUbindmiddelen van Soudal voor iedere applicatie een optimale oplossing.

  • Reparaties zoals aan carrosserie hebben materialen nodig met een volmaakte vasthechting, grote stevigheid en soepele plamuurbaarheid. Voor elke toepassing heeft Soudal het ideale polyesterplamuursel.
  • Voor een optimale antiroest behandeling heeft Soudal een uitgebreid productengamma waarmee zelfs holtes, drempels en de onderkant van een voertuig voor lange tijd kunnen behandeld worden.
  • Voor het stevig vastzetten van een loodzware belasting is er Soudal chemisch anker.

Soudal in de wereld

De hoofdzetel van Soudal is gevestigd in Turnhout. Meerdere filialen wereldwijd verzorgen een uitstekende vakkundige en logistieke service. Daarbij heeft Soudal naast de twee productiecentra in Turnhout ook productiesites in Lyon en Leverkusen die elk aan de gestelde kwaliteitsnormen voldoen. Een wereldwijd vertakt netwerk van dochterondernemingen en toeleveringsbedrijven draagt bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de producten en van de dienstverlening van Soudal.