Spc

(173 producten)

SPC

SPC is een Amerikaanse fabrikant van adsorptiematerialen uit polypropyleen. De producten van dit merk worden vooral gebruikt in de industrie, bij gebruik van chemische producten, maar bijvoorbeeld ook voor de schoonmaak van olielekken om de schade aan het milieu te beperken. De absorptieproducten en opvangreservoirs van SPC zijn een efficiënt beschermmiddel tegen lekken die onverwacht kunnen optreden en zorgen voor een propere en veilige werkplek. De betrouwbare absorptiemiddelen zorgen voor de veiligheid van het bedrijfspersoneel en voor de bescherming van de fabrieksuitrusting. Het materiaal is gekend voor haar polyvalentie. Bij onderhoud kan het dienen als poetsdoek, als vloerbekleding rond het machinepark, maar ook als dam tegen lekkende vloeistoffen. Voor welke toepassing de middelen ook worden gebruikt, ze zijn allemaal gekend voor hun gebruiksvriendelijkheid en hun onkostenbesparing, zorgen voor een veilige werkomgeving en zijn onmisbaar voor een efficiënt werkende fabriek.

Uitgebreid en divers aanbod

SPC levert een uitgebreid en divers aanbod bestaande uit universele en olieabsorberende doeken, kousen, kussens, slangen, rollen, rollen en deksels voor vaten, opdat het kan ingaan op elke vraag uit de bedrijfswereld. Het aanbod wordt verder aangevuld met speciale materialen voor toepassingen op zee en in de scheepvaart, filters, opvangcontainers en accessoires.

Meerdere sterke punten

SPC is de expert in excellente en betrouwbare absorptiemiddelen. Om nog betere absorptieoplossingen te bedenken en om nog gebruiksvriendelijkere en efficiëntere concepten te ontwikkelen, kan het merk terugvallen op een voortreffelijke onderzoeks- en ontwikkelingscel. Een andere troef is het netwerk van verdelers waar de klanten terecht kunnen voor individueel aangepaste oplossingen voor hun specifieke activiteiten. De klanten ontvangen inlichtingen over nieuwigheden, alle mogelijkheden en oplossingen .

Sorbent Products Company

SPC, of de Sorbent Products Company, werd in 1977 in de Verenigde Staten opgericht en maakt sinds 2007 deel uit van de Brady Corporation . Deze groep heeft het bedrijf internationale slagkracht en een financiële injectie gegeven. SPC investeert nu volop in nieuwe infrastructuur, nieuwe producten en nieuwe technologie. Het bedrijf levert wereldwijd aan klanten in meer dan 55 landen. SPC produceert zijn adsorptiematerialen in de Verenigde Staten, België en China.