Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Stabila

(41 producten)Stabila

In 1886 kregen Anton Ullrich en zijn broer Franz een patent op een veerbelast gewricht voor duimstokken. Dat was het begin van Stabila en de geboorte van de duimstok zoals we die vandaag kennen.

Door de jaren heen heeft het Duitse bedrijf veel nieuwe producten ontwikkeld. De Stabila digitale waterpas is vandaag de dag de standaard op zijn gebied. Stabila combineert innovatieve technologie met uitgekiend design om professionals te helpen hun werk sneller, gemakkelijker en effectiever uit te voeren. De IP65 stof- en waterbestendige digitale waterpassen zijn hiervan een goed voorbeeld. Verlichte displays aan de voor- en bovenkant van het gereedschap kunnen vanuit elke hoek gemakkelijk worden bekeken. En met akoestische signalen worden de meetresultaten aangegeven wanneer je het gereedschap niet of moeilijk kunt zien.

Kenmerken van Stabila meetinstrumenten

Eigenschappen die alle elektronische meetinstrumenten van Stabila gemeen hebben zijn onder meer de betrouwbare sensoren met een lange levensduur en de hoge mate van bescherming tegen het binnendringen van water of vaste stoffen, zoals stof en spanen. Een uitgekiende combinatie van sensoren en software zorgt voor snelle en nauwkeurige metingen. Akoestische begeleiding met drie verschillende signalen maakt onder alle werkomstandigheden een snelle uitlijning mogelijk.