Kies zelf je bezorger
Milwaukee accu 2023
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5309 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Stanley

(1734 producten)

STANLEY

Elke gebruiker kent Stanley van de handige breekmessen. Maar het merk heeft nog zo veel meer in zijn mars.. Het handgereedschap van Stanley staat gekend voor zijn uitzonderlijke kwaliteit. Aan die reputatie werd en wordt hard gewerkt. Om de kwaliteit en de perfecte werking te garanderen worden de producten van Stanley voortdurend getest en de ontwerpen regelmatig aangepast. Hierdoor alleen kan het de primus in de sector blijven.

Uitgebreid assortiment

Het functioneel en gebruiksvriendelijk gereedschap bestaat uit rolmeters, schaven, vijlen, raspen, messen, zagen, bijlen, waterpassen, schroevendraaiers, bits en boren, hamers en beitels, sleutels, tangen en scharen, zaklampen, bevestigingsgereedschap, klemmen en bankschroeven, gereedschap voor gipsplaten en de loodgieterij. Dit uitgebreid assortiment wordt verder aangevuld met meer gesofisticeerd gereedschap zoals lasers, laseraccessoires, meet- en aftekengereedschap. Stanley staat bekend voor het ontwikkelen van gereedschap dat dagelijks zijn nut bewijst in de industrie en voor de doe-het-zelver, zoals de PowerLock rolmeter, de Bailey schaaf, de Sunform frees en het FatMax gamma. Op vlak van gereedschapsinnovatie is Stanley wereldleider in de sector van gereedschap en werktuigen.

Superieure kwalitatieve eigenschappen

De producten van Stanley hebben een uitstekende kwaliteit, zijn gebruiksvriendelijk en functioneel, worden voortdurend vernieuwd en zijn operationeel geperfectioneerd. Deze eigenschappen zijn een gevolg van de aanwezige expertise en creativiteit binnen de firma. Het doel van Stanley is aan de industrie, vaklui en doe-het-zelvers gereedschap en werkmethodes aan te bieden die een perfecte oplossing bieden in veel voorkomende gevallen. Het assortiment is krachtig, innovatief, onvermoeibaar en biedt de vaklui wereldwijd de nodige steun bij al hun werkzaamheden.

Vakkennis en een goede reputatie

Het merk Stanley ontstond in 1843, toen Frederick Stanley in Connecticut een kleine winkel opende om gereedschap uit ijzer te verkopen. Zijn aandacht voor kwaliteit, innovatie en voortdurende verbetering is ook vandaag nog waar het merk Stanley voor staat. In 2010 ontstond Stanley Black&Decker, een samenwerking tussen twee gereedschapsmerken met de nodige vakkennis en een jarenlange reputatie. Ook nu blijven beide merken hun expertise gebruiken om de industrie, de gebruiker en de professional kwaliteitsgereedschap te leveren met een groot gebruiksgemak.