Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Stanley: zoveel meer dan het beroemde Stanley mes

(1690 producten)

Het merk Stanley ontstond in 1843, toen Frederick Stanley in Connecticut een kleine winkel opende om gereedschap van ijzer te verkopen. Zijn aandacht voor kwaliteit, innovatie en voortdurende verbetering is ook vandaag nog waar het merk Stanley voor staat. In 2010 ontstond Stanley Black&Decker, een samenwerking tussen twee gereedschapsgiganten met de nodige vakkennis en een jarenlange reputatie. Ook nu combineren beide merken hun expertise om de gebruiker kwaliteitsgereedschap te leveren met een groot gebruiksgemak.

Uitgebreid assortiment

Iedereen kent Stanley van de handige breekmessen. Maar het merk heeft nog zo veel meer in zijn mars. Naast het Stanley mes en de vele andere handgereedschappen, staat de naam Stanley staat ook garant voor professionele kwaliteit in opbergoplossingen – zoals de Stanley gereedschapskoffer en de Stanley gereedschapswagen -, elektrisch gereedschap en tuingereedschap.

Een voorbeeld van de manier waarop het merk inspeelt op de behoeften van professionals is het PRO-STACK™ opbergsysteem, een uitgebreid assortiment aan moduleerbare opbergkoffers die volledig naar eigen wens kunnen worden samengestel . Of je nu kleine accessoires, handgereedschap of groot gereedschap nodig hebt, met het PRO-STACK™ opbergsysteem kun je al je gereedschappen georganiseerd opbergen en stapelen.

Het uitgebreide assortiment wordt verder aangevuld met gesofisticeerd gereedschap zoals lasers, laseraccessoires, meet- en aftekengereedschap. Stanley ontwikkelt gereedschappen en systemen die dagelijks hun nut bewijzen in de industrie en voor de doe-het-zelver, zoals de PowerLock rolmeter, de Bailey schaaf, de Sunform frees en het FatMax gamma. Op het vlak van gereedschapsinnovatie is Stanley wereldwijd toonaangevend.

Constante vernieuwing

Het handgereedschap en de andere tools van Stanley staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Aan die reputatie werd en wordt hard gewerkt. De producten van Stanley zijn gebruiksvriendelijk en functioneel en zijn operationeel geperfectioneerd. Om de kwaliteit en een perfecte werking te garanderen, worden de producten van Stanley voortdurend getest en de ontwerpen regelmatig aangepast. Deze manier van werken is tekenend voor de aanwezige expertise en creativiteit binnen het bedrijf. Het doel van Stanley is om zowel aan professionals in de industrie en de bouw als aan doe-het-zelvers perfecte oplossingen te bieden voor alle voorkomende werkzaamheden.