Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Stoko

(27 producten)

STOKO

STOKO Skin Care is Europees marktleider op het vlak van verzorging, bescherming en reiniging van de huid bij werkgerelateerde huidproblemen. Deze firma fabriceert kwaliteitsvolle cosmeticamiddelen voor consumenten wereldwijd. De producten van STOKO zijn allemaal perfect op de huid afgestemd, zeer effectief en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Onderzoek en ontwikkeling

De kwaliteit van de producten van STOKO kan terugvallen op 75 jaar ervaring en op de inbreng van de R&O-afdeling. Ervaren experts ontwikkelen en testen de producten van STOKO conform de actuele kennis van de wetenschap en dit in samenwerking met de meest gerenommeerde externe instellingen. Hierbij wordt snel geanticipeerd op de huidproblemen waarvan melding gemaakt wordt vanuit het werkveld. STOKO houdt bij de ontwikkeling en productie van nieuwe producten rekening met de wetgeving en de normen en kiest steeds voor kwalitatief hoogstaande grondstoffen conform ecologische, cosmetische en dermatologische condities. In iedere fase van het ontwikkelingsproces wordt de comptabiliteit van de productsamenstelling getoetst aan de Europese normen. De testmethodes om de verdraagzaamheid van de huid en de effectiviteit van de producten te onderzoeken, worden door het bedrijf continu vernieuwd en verbeterd. De tests worden uitgevoerd in de eigen biofysische labo’s, dit onder toezicht van neutrale dermatologen en onder controle van externe, gerenommeerde instellingen. De fabricatie en verpakking gebeurt in moderne productiecentra waar rekening wordt gehouden met de wetgeving die van toepassing is in de cosmeticawereld en met de hoge kwaliteitseisen in de farmaceuticasector. De productie gebeurt volgens de kwaliteitsnorm EN ISO 9001.

Preventie van beroepshuidziekten

STOKO Skin Care levert voor iedere job hoogstaande producten voor optimale bescherming, reiniging, hygiëne en verzorging van de huid samen met compatibele dispensermiddelen. Voor een goede preventie en behandeling van beroepshuidziekten zijn, buiten uitstekende producten, ook een opleiding en motivering van de werknemers nodig. Hiervoor biedt STOKO cursussen, workshops en demonstratiemateriaal aan om de werknemers informatie te verschaffen over specifieke huidrisico’s verbonden aan hun job, om hen te informeren over de beschikbare middelen en om hen het juiste gebruik ervan aan te leren. Tevens is het de bedoeling van STOKO om de doelgroep te motiveren om deze producten ook effectief te gebruiken. Een netwerk van huidverzorgingsexperts, bekwame medewerkers en wetenschappelijke adviseurs van STOKO geeft support aan de werknemers om een snelle oplossing te vinden voor ieder huidprobleem dat zich voordoet.

Paspoort

STOKO Skin Care is een productlijn van Evonik Industries AG, een internationale groep uit Duitsland die door de juiste producten aan te bieden, oplossingen wil geven voor de huidige trends in de industrie: van energiebesparing, over gezondheid en welzijn tot globalisering. Evonik Industries zorgt voor een internationaal verkoopsnetwerk voor de producten van STOKO Skin Care. In 1935 bracht STOKO de eerste zeepvrije huidreiniger op de markt. Zo maakte STOKO het toen al mogelijk om de huid op de werkvloer met de nodige zachtheid te reinigen. Vandaag staat het merk garant voor een gereinigde, verzorgde huid in elke werkgerelateerde situatie. STOKO Skin Care heeft ongeveer 220 mensen in dienst en produceert 50 verschillende producten in Duitsland en de Verenigde Staten.