Tec7 lijmen en kitten

(100 producten)

Tec7

Tec7 is bekend als het beste middel om te lijmen, af te kitten en om vast te zetten. Zowel professionelen als de betere doe-het-zelvers gebruiken Tec7-producten omdat ze in praktisch alle omstandigheden de meeste lijmen kunnen vervangen. Vaklui kennen de kwalitatieve producten van Tec7. Kiezen voor een product uit het Tec7-aanbod is kiezen voor kwaliteit, ergonomie, prima prijs/kwaliteitverhouding en voor een product dat beantwoordt aan de criteria van het werkveld.

Een begrensde collectie met een ruim toepassingsgebied

Het door Novatech succesvol ontwikkelde polymeer Tec7 was uitzonderlijk omdat het onmiddellijk een aantal middelen, lijmen en patronen verving. Tec7 staat voor een begrensde collectie met een ruim toepassingsgebied. Dàt is de TEC7-ideologie. De mogelijkheden van deze producten zijn zo omvangrijk dat veel vaklui ze heel handig en vindingrijk toepassen. Dagelijks wordt de firma overrompeld door de creativiteit waarmee de Tec7-producten door de consumenten worden gebruikt. Dezelfde eigenschappen die Tec7 kenmerken, vindt de klant terug bij het aanbod dat ontwikkeld werd in aansluiting op het originele Tec7. Voor elk domein zoekt de firma naar de meest gunstige combinatie om met één product diverse nuttige toepassingen te kunnen verwezenlijken telkens met vernieuwing, gebruiksvriendelijkheid en polyvalentie voor ogen. Ieder product moet in zijn domein bij de top horen.

Kwaliteit en goede dienstverlening

Tec7 wil enkel kwalitatief hoogstaande producten ontwikkelen, maken en leveren aan vaklui en de doe-het-zelver om hun werk te vergemakkelijken en hen vakkundig te ondersteunen. Een prima dienstverlening is dus zeker een must. De researchafdeling van Tec7 ontwikkelt continu nieuwe producten waarbij het werkveld regelmatig wordt geraadpleegd zodat het merk echt beantwoordt aan de noden van de vaklui en een werkelijke uitkomst biedt bij de opgeworpen problemen.

Lijmen, afkitten, vastzetten

Het polyvalente Tec7 kan het allemaal en vervangt perfect alle andere middelen. Daarbij biedt het assortiment van de firma Tec7 heel wat andere interessante toepassingen zoals soepel afdichten, ontvetten en schoonmaken, opvullen, isoleren, verankeren en herstellen. Tevens zijn de duurzame en uitgebalanceerde kokerpistolen van Tec7 gebruiksvriendelijk en onontbeerlijk voor de vaklui en de betere doe-het-zelvers.

Expansie

Het Belgisch familiebedrijf Novatech ontwikkelde zich tot de firma Tec7 en is uitgegroeid tot een multinational. Op dit ogenblik zijn zij aanwezig in verschillende Europese, Afrikaanse en Aziatische landen. Zij bieden hun afnemers de middelen om hun cliënteel een prima service te bieden met een uitermate kwalitatief product.