Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5468 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Tente wielen

(207 producten)

TENTE

Naast allerhande wielen, die gekenmerkt zijn door een vooruitziend ontwerp, een ongeëvenaarde precisie, kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid, biedt TENTE aan de klanten een optimale service, advies en expertise inzake mobiliteit. Dit om door een betere beweeglijkheid het leven aangenamer te maken. TENTE levert betrouwbare, kwalitatieve wielen en processen, systemen en relevante oplossingen om de leef- en werkomstandigheden te verbeteren. Met moderne en aangepaste middelen brengt de firma de mobiliteit op het vereiste niveau.

Uitgebreid assortiment wielen

Wielen van het merk TENTE functioneren goed en zien er nog goed uit ook. Een eigentijds design is één van de sterke punten waarmee het al talrijke prijzen in de wacht sleepte. Het productaanbod van TENTE is gericht op vier sectoren: TENTE Institutional, TENTE Medical, TENTE Industrial en TENTE Heavy Duty.

TENTE Institutional levert polyvalente wielen die overal kunnen gebruikt worden: van de designerstoel, het winkelwagentje, het meubelwiel tot het trolleywiel. Stevigheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een goed uitzicht zijn de belangrijkste kenmerken.

TENTE Medical levert een groot assortiment kwaliteitswielen voor zorg- en zieken huisbedden.

TENTE Industrial biedt wielen voor frequent gebruik in industriële toepassingen in stoffige, vochtige en moeilijke omstandigheden.

TENTE Heavy Duty tenslotte heeft een ruim aanbod aan betrouwbaar rollend materiaal voor het transport van zware goederen.

Onderzoek en ontwikkeling

De technische medewerkers van TENTE willen dat de sectoren waarin het wiel een grote rol speelt, een grote sprong vooruit zetten door ongeëvenaarde, kwalitatieve en vooruitstrevende producten te ontwerpen, te ontwikkelen en in de productie te implementeren. Deze nieuwe en verbeterde producten geven blijk van een gedurfde, maar reële toekomstvisie die samen met het werkveld werd ontwikkeld. Door in de ontwikkelingsfase nauw samen te werken met fabrikanten uit de verschillende doelgroepen komt de firma tot nieuwe benaderingen die een echte meerwaarde betekenen in de productie van vele toepassingen. De expertise van TENTE heeft toegelaten om - in samenwerking met de verschillende sectoren - systemen te ontwikkelen die oplossingen bieden voor problemen en uitdagingen die zich in de realiteit voordoen. De prototypes worden uitgebreid getest via allerlei realistische simulaties en via extreme proeven. De oplossingen van TENTE zijn altijd de beste dankzij hun vooruitstrevende technieken, hun creatieve innovatie en hun garantie op sublieme kwaliteit.

Het bedrijf TENTE

De geschiedenis van de firma TENTE begon in 1923 met de verkoop van kogelrollen en wielen voor schuifdeuren van kasten. Elf jaar later begon de firma ook zelf wielen te produceren en vandaag hebben de kwaliteitsproducten en innovatieve ideeën van TENTE de wereldmarkt veroverd. De leiderspositie van TENTE wordt ondersteund door toonaangevende en revolutionaire producten die door ervaren constructeurs en ontwerpers met eigen technieken gefabriceerd worden. Zo levert TENTE kwaliteitsproducten die functioneel, betrouwbaar en robuust zijn. TENTE produceert meer dan 10000 soorten wielen die altijd afgestemd zijn op het concrete gebruik van het wiel. De firma beschikt over de mogelijkheden om op zeer korte tijd grote hoeveelheden te leveren omdat het productieproces zoveel mogelijk in eigen huis is gebleven. Met drie grote hoogbouwmagazijnen in Tente (Duitsland) en heel wat dochterfirma´s en filialen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Zuid- Afrika kunnen de klanten zeer snel geholpen worden.