Teroson

(247 producten)Teroson

Teroson is het merk van Henkel voor verlijming, afdichting, coating en versterking. Productnamen als Teroson MS 93, Teroson RB R2000 en Teroson WX 210 zijn weredwijd gemeengoed in de automotive sector en industriële assemblages. Teroson biedt systeemoplossingen voor uiteenlopende toepassingen en werkomgevingen.

Teroson in de metaalindustrie en automotive

Voor de automobiel- en metaalverwerkende industrie levert Teroson maatoplossingen voor de hele waardeketen. Dankzij deze oplossingen kunnen fabrikanten beter inspelen op trends als e-mobility, autonoom rijden en gewichtreductie van voertuigen. Hetzelfde geldt voor de metaalverwerkende industrie, waar Teroson oplossingen levert voor het hele proces, van metalen spoelen en metaalverwerking tot afgewerkte metalen producten, inclusief metalen verpakkingen.

Teroson in verpakkingen en consumentengoederen

Teroson ontwikkelt innovatieve oplossingen die inspelen op wereldwijde consumententrends zoals de groeiende vraag naar meer duurzaamheid. Teroson oplossingen voor onder andere verpakte voedingsmiddelen, hygiëneproducten, kleding, meubels en meer leveren een bijdrage aan een circulaire economie.

Teroson in elektronica

Teroson Electronics & Industrials biedt een gespecialiseerd aanbod van high-impact engineering oplossingen voor elektronische en industriële bedrijven. Voor talloze producten die iedereen kent is bij de fabricage gebruik gemaakt van Teroson oplossingen voor verlijming, verbinding, afdichting of coating.

Tereoson in de bouw, ambacht en dhz

Met een uitgebreid assortiment aan producten bedient Teroson klanten in de bouw, ambachtelijke vakmensen en doe-het-zelvers. Het assortiment omvat onder meer lijmen en afdichtingsmiddelen voor gebruik in en om het huis, bouwmaterialen en afdichtingsoplossingen voor tegels, ramen, gevels, kelders, daken en vloeren.