Filteren
Verberg filters
Merken
Opgenomen vermogen
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met

top 10 schuurmachine

(10 producten)
Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

De populairste schuurmachines in elke categorie

Onze Schuurmachine Top 10 is samengesteld uit de meest verkochte schuurmachines voor uiteenlopende toepassingen. Met andere woorden: welk type schuurmachine je ook nodig hebt, hier vind je de beste keus volgens onze klanten.

Het betekent ook dat de prijzen in onze Schuurmachine Top 10 nogal uiteenlopen. Want je vindt er de populairste machines voor professioneel gebruik naast typische schuurmachines voor doe-het-zelvers.

Zoals gebruikelijk bij een gereedschappen Top 10, vieren we de uitverkiezing met kortingen. Tijdelijk betaal je tot 75 euro minder voor de beste schuurmachine in zijn categorie.

Van elke schuurmachine geven we hier een paar karakteristieken die duidelijk maken waaraan ze hun populariteit te danken hebben. Uitgebreidere informatie vind je op de productpagina´s.

Vlakschuurmachines

Met hun grote schuurzool zijn vlakschuurmachines ideaal om snel en gelijkmatig grote oppervlakken te schuren. Voor hoekjes en gaatjes zijn ze niet geschikt. Een compacte en lichte uitvoering is de palmschuurmachine die je met één hand kunt bedienen. Handig als je boven je hoofd moet werken.

Makita BO4900VJ vlakschuurmachine met variabele snelheid

Het aantal schuurbewegingen van deze machine is in te stellen van 4.000 tot 10.000 per minuut. Door het lage trillingsniveau is het een erg prettige schuurmachine om langere tijd mee te werken.

Festool vlakschuurmachine 400-EQ Plus

Klein en licht, maar bijzonder degelijk. Een onverwoestbare machine die een gelijkmatig schuurresultaat geeft. Hij is uitgerust met een effectieve turbo stofafzuiging. Een topper voor professioneel gebruik.

Makita BO4556K handpalm vlakschuurmachine

Compacte lichtgewicht machine met een minimaal trilings- en geluidsniveau. Uitgerust met geïntegreerde stofafzuiging. De schuurzool is voorzien van klemmen, zodat je voordelig 'merkloos' schuurpapier kunt gebruiken.

Bandschuurmachines

Bandschuurmachines zijn er voor het grove werk, zoals het schuren van houten vloeren. Door hun hoge gewicht hoef je weinig kracht te zetten. Ze werken snel, maar vergen enige oefening omdat ze het hout gemakkelijk kunnen beschadigen.

Makita 9403J

Een bijzonder krachtige bandschuurmachine voor professioneel gebruik. Door de hoge snelheid van de band werkt deze machine zeer snel en gelijkmatig. De efficiënte stofafzuiging draagt bij aan het gebruikscomfort.

Excenterschuurmachines

Met hun snel roterende, excentrische schuurzool, zijn ook deze machines geschikt voor het grovere schuurwerk. Anders dan met een bandschuurmachine, kun je er ook dwars op de houtnerf mee schuren. Op de meeste modellen kan een polijstschijf worden gemonteerd.

Dewalt handpalm excenterschuurmachine D26453-QS

Het toerental van deze machine is instelbaar van 14.000 tot 24.000 omwentelingen per minuut voor het beste schuurresultaat op alle materialen. Het lage gewicht, ergonomische ontwerp, lage trillingsniveau en andere details maken hem tot een schuurmachine waarmee het bijzonder prettig werken is.

Festool excenterschuurmachine RO 125-FEQ Plus

Een kleine en compacte machine met een grote capaciteit. Zowel grof schuren, fijn schuren als polijsten gaat snel en mooi met deze professionele schuurmachine.

Festool excenterschuurmachine ETS 125 EQ-Plus

Een superlichte schuurmachine (1,1 kg) voor professioneel gebruik. Ideaal voor verticale oppervlakken of bovenhands werken. Deze machine combineert een groot bedieningscomfort met de hoogste afwerkingskwaliteit.

Hitachi roto-excentrische schuurmachine SV13IB

Een compacte machine waar de doe-het-zelver veel plezier van kan hebben. Uitgerust met een controlesysteem voor de schuurschijfsnelheid, klittenband hechting voor snelle wisseling van de schijven en stofzak.

Multischuurmachine

Zoals de naam al zegt: een multischuurmachine is geschikt voor meerdere soorten schuurwerkzaamheden. Het is een compacte machine die je als vlaschuurmachine kunt gebruiken, maar die door de driehoekige schuurzool ook geschikt is voor kleine hoekjes. Een multischuurmachine is de aangewezen keus als je een betaalbare oplossing zoekt voor uiteenlopende klussen.

Metabo multischuurmachine FMS 200 Intec

Een lichte, multifunctionele schuurmachine die met één hand te bedienen is. Ideaal voor moeilijk bereikbare hoeken en bovenhands werk en uitgerust met een geïntegreerde stofafzuiging.

Festool lineaire schuurmachine LS 13 EQ-Plus

Een ander type multischuurmachine is deze lineaire of profielschuurmachine van Festool. Dankzij een veelvoud van schuurzolen en schuurmaterialen is hij bruikbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Deze professionele machine wordt vooral gebruikt voor het schuren van profielen, sponningen en radii. Door de lineaire schuurbeweging is hij geschikt om hout in de vezelrichting te schuren.

Meer weten?

Wil je meer weten over de schuurmachines in ons assortiment of heb je behoefte aan een meer toegespitst advies? Gebruik dan de Live Chat om online met een van onze adviseurs te overleggen.