Tork persoonlijke hygiene

(204 producten)

TORK

Tork biedt zijn klanten professionele oplossingen voor hun hygiënebehoeften. Het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten van Tork heeft uitstekende kenmerken en is op gebied van prestaties ongeëvenaard. Deze kwaliteit wordt extra benadrukt door een uitstekende klantenservice die bestaat uit een opleiding, technisch advies en dienstverlening. Tork komt perfect tegemoet aan de specifieke behoeften van haar doelgroepen. Zowel in de keukens van toprestaurants, de werkplaatsen van bedrijven als in de toiletten van stations levert Tork de gemakkelijkste en beste oplossingen op vlak van hygiëne. Het Tork-gamma bestaat uit kwalitatieve tissueproducten zoals poetspapier en werkdoeken (essentieel voor een optimale hygiëne en efficiëntie), uit mooie en praktische dispensers maar ook uit prima adviezen en een betrouwbare dienstverlening. Deze service varieert van het formuleren van basisregels tot een grondige opleiding voor betere hygiëne.

Torkproducten bieden een kwalitatieve meerwaarde

Tork levert haar producten wereldwijd aan de horeca, de voedingsindustrie, de gezondheidszorg, het onderwijs, fabrieken, de openbare sector, de schoonmaakindustrie etc. Door de jarenlange ervaring en expertise is het merk vandaag marktleider in producten en diensten die de hygiëne verbeteren en het schoonmaken gemakkelijker en efficiënter maken. De eigenschappen van de Tork-producten zijn specifiek voor de toepassingen waarvoor ze moeten dienen. Dispensers zijn efficiënt in kostprijs, dragen bij tot een milieuvriendelijke omgeving en hebben een mooi design. In de horeca zorgt Tork met servietten, tafellakens, totaaloplossingen in keukens, schoonmaak- en toiletproducten voor een betere uitstraling en een prima hygiëne in brasseries en restaurants. Tork staat ook in de zorg- en medische sector garant voor een totale handhygiëne door het aanbieden van effectieve producten en door het geven van adviezen voor het volgen van gezondheidsregels. Om de taken te vereenvoudigen en te vergemakkelijken voor het personeel in de schoonmaaksector heeft Tork gesofisticeerde en efficiënte oplossingen. Het merk zorgt ervoor dat bedrijven het beste eindresultaat kunnen bereiken door het personeel optimale ondersteuning te geven met het meest geschikte materiaal.

Uitgebreid en divers assortiment

Tork wil met zijn uitgebreid productassortiment inspelen op de uiteenlopende behoeften van de klanten. De totaaloplossingen van Tork bestaan uit tissueproducten van hoge kwaliteit en mooie dispensers die bij elk interieur passen, maar daarnaast ook uit professioneel advies en een uitstekende service. Ze worden speciaal ontworpen om de klanten tijd en geld te laten sparen, de afvalberg te verkleinen en het comfort van de gebruikers te verhogen. Ze werken mee aan een hogere productiviteit, betere kwaliteit, een perfecte reiniging en verbeterde ergonomie.

SCA Group

Tork maakt deel uit van de portfolio van de internationale SCA Group die in meer dan 100 landen actief is in de ontwikkeling, productie en verkoop van papierproducten, persoonlijke verzorgingsproducten en verpakkingsmaterialen.