Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Tricorp

(43 producten)

Tricorp werkkleding

Tricorp is zoveel meer dan alleen maar werkkleding. De Tricorp-werkkledij biedt veiligheid en comfort met een robuust design en mooie vormgeving. Bovendien voldoet alle Tricorp-werkkledij aan de moderne veiligheidsvoorschriften en normen. Bij Klium vind je een uitgebreid gamma van Tricorp-werkkleding voor zowel vrouwen als mannen in verschillende kleuren en maten. Iedere professional vindt zijn gading in het ruime assortiment van de Tricorp-werkkleding. Tricorp verdeelt zijn werkkleding onder in verschillende labels: Tricorp casual, Tricorp workwear, Tricorp safety en high visibility. Bestel je werkbroeken, T-shirts, polo’s, sweaters of jassen bij Klium en geniet van een snelle levering van dit betrouwbare merk.

Moderne werkkleding

Tricorp wordt gedreven door innovatiedrang en een toekomstvisie gericht op kwaliteit. Het zijn deze kwaliteiten die van Tricorp de marktleider maken op vlak van werkkleding. De werkkledij van Tricorp zit niet alleen comfortabel, maar is ook functioneel. Vanzelfsprekend is alle kleding in overeenstemming met de laatste veiligheidsvoorschriften en regelgeving wat het uitermate geschikt maakt voor gebruik op de moderne werkvloer.

Geschikt voor iedereen

Tricorp heeft oog voor detail en geeft veel aandacht aan de design en vormgeving van de werkkledij. De pasvormen van de kledij zijn aangepast aan de lichaamsvormen. Elk model bestaat daarom dus ook in vele verschillende maten en vormen zodat iedereen zich comfortabel en prettig kan voelen op de werkvloer.