Filters

Merken
Selecteer prijs

Kerstshoppen bij Klium
volumekorting klium
Klium Shipping
Makita gratis batterij actie

Vaderdag gereedschap

(48 producten)

Een handig vaderdagcadeau voor JE klusjesman

Vaderdag komt er weer aan en je bent op zoek naar een mooi cadeau voor je klusjesman, handige Harry of ondernemende vriend? Dan bent je bij Klium aan het juiste adres. 43 procent van de vaders zouden op Vaderdag graag gereedschap als cadeau willen krijgen, maar slechts 13 procent krijgt ook daadwerkelijk een stuk gereedschap. Ze blijken meestal vooral verzorgingsproducten te krijgen. Hoog tijd om jezelf af te vragen wat vader echt als cadeau zou willen. Misschien weet je al precies met welk cadeau je hem deze vaderdag gaat verrassen. Maar, als je het nog niet weet, dan hebben we voor jou een speciale vaderdag-selectie samengesteld. Met een geschenk voor elk budget.

U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

Schroevendraaiers, boormachines en ander mooi gereedschap voor de Vaderdag

De zeer complete tools zijn van topmerken en gemakkelijk in gebruik voor zowel beginnende klussers als professionals. Krachtige machines en slimme tools maken het klussen een stuk lichter én leuker. Koop bij Klium professionele gereedschap waar je echt op kan vertrouwen.

Gereedschap van Klium als ideaal Vaderdag cadeau

Onze vaderdag-selectie bevat cadeaus in alle categorieën, zodat er voor iedereen wat bij zit. Bovendien zijn deze cadeaus altijd goed: iedereen die regelmatig klust zal er blij mee zijn. We hebben voor jou artikelen gekozen voor elk budget, zodat je zelf beslist wat je besteedt.

Bovendien liggen alle producten op voorraad, wat betekent dat ze de volgende werkdag al geleverd worden.

De meeste mannen hebben natuurlijk al een garage vol tools, gereedschap en machines. Weet je niet precies wat je man allemaal al heeft? Ga dan zelf van te voren even na als hij uit huis is, wat er ontbreekt of versleten is. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met de Klium klantendienst via de Live chat, telefoon (03 74 000 41) of via info@klium.be