Safeshops Awards Winner - Gratis verzending

Valentijn gereedschap

(geen producten)

Een handig cadeau voor JE klusjesman

Valentijn komt er aan en je bent op zoek naar een mooi cadeau voor je klusjesman, handige Harry of ondernemende vriend? Dan bent je bij Klium aan het juiste adres!

43 procent van de mannen zouden graag gereedschap als cadeau willen krijgen, maar slechts 13 procent krijgt ook daadwerkelijk een stuk gereedschap. Ze blijken meestal vooral verzorgingsproducten te krijgen. Hoog tijd om jezelf af te vragen waarmee je je geliefde echt een plezier kan doen. Misschien weet je al precies met welk cadeau je hem gaat verrassen. Maar, als je het nog niet weet, dan hebben we voor jou een speciale Valentijn-selectie samengesteld. Met een geschenk voor elk budget.

Er zijn geen producten in deze categorie


Schroevendraaiers, boormachines en ander mooi gereedschap voor Valentijn

De zeer complete tools zijn van topmerken en gemakkelijk in gebruik voor zowel beginnende klussers als professionals. Krachtige machines en slimme tools maken het klussen een stuk lichter én leuker. Koop bij Klium professionele gereedschap waar je echt op kan vertrouwen.

Gereedschap van Klium als ideaal valentijn cadeau

Onze Valentijn-selectie bevat cadeaus in alle categorieën, zodat er voor iedereen wat bij zit. Bovendien zijn deze cadeaus altijd goed: iedereen die regelmatig klust zal er blij mee zijn. We hebben voor jou artikelen gekozen voor elk budget, zodat je zelf beslist wat je besteedt.

Bovendien liggen alle producten op voorraad, wat betekent dat ze de volgende werkdag al geleverd worden.

De meeste mannen hebben natuurlijk al een garage vol tools, gereedschap en machines. Weet je niet precies wat je man allemaal al heeft? Ga dan zelf van te voren even na als hij uit huis is, wat er ontbreekt of versleten is. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met de Klium klantendienst via de Live chat, telefoon (03 74 000 41) of via info@klium.be