Voss Helme

(2 producten)

Voss-Helme veiligheidshelmen

Bij VOSS kunt u uw veiligheidshelmen aanpassen aan uw huisstijl door ze vorm te geven in uw kleuren en met opdruk van het logo van uw bedrijf, zelfs als u maar een kleine hoeveelheid aankoopt. Zo vallen uw medewerkers gegarandeerd op!

VOSS-HELME staat dan ook voor toonaangevende hoogwaardige veiligheidshelmen die op een bijzonder indrukwekkende manier veiligheid en comfort combineren met design en individualiteit. Individualiteit heeft bij VOSS-HELME een lange traditie, niet alleen op het functionele niveau, maar ook wat betreft de visuele uitvoering van de helmen.

Voor bouw en industrie

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert VOSS-HELME veiligheidshelmen voor alle takken van de bouwsector en de industrie met onder meer speciale oplossingen voor extreme omstandigheden. Daarnaast zorgt VOSS-HELME met innovatieve stootcaps, uitgelezen helmtoebehoren en een professioneel gelaatsbeschermingsprogramma voor een compleet en toepassingsgericht aanbod dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid, functionaliteit en comfort. De vele innovatieve uitvindingen en specifieke know-how maken van VOSS-HELME wereldwijd koploper voor vooruitstrevende ontwikkelingen in hoofdbescherming.

Miljoenen gebruikers wereldwijd stellen dagelijks vertrouwen in de producten van VOSS-HELME, en dat aanbod gaat verder dan enkel veiligheidshelmen. Omdat VOSS-HELME de specialist ter zake is, kunt u van die ervaring gebruikmaken en deskundig advies inwinnen bij de VOSS-HELME experts. Ook voor opleidingen, productpresentaties, een fabrieksbezoek of uitgebreid informatiemateriaal bent u bij VOSS-HELME aan het juiste adres. En dat alles is ook online beschikbaar.

Een oplossing voor alles

Als een medewerker geen veiligheidshelm draagt (volgens EN397), kan hij zich bezeren door vallende of slingerende voorwerpen. Maar men vergeet vaak dat een werknemer zich ook het hoofd kan stoten of verwonden aan vaste voorwerpen zoals gereedschappen of machines. Daartegen beschermt een Stootcap volgens EN 812. De stootcaps van VOSS-HELME of zogenaamde VOSSCaps dichten het gat in het aanbod van helmen voor die gevallen waarvoor volgens de wet geen veiligheidshelm verplicht is. De ervaring leert dat er wel degelijk een aangepaste helm nodig is om de veiligheid van uw medewerkers ook in die situaties voldoende te kunnen garanderen.

Een comfortabele veiligheidshelm en een geïntegreerd vizier, aangepast voor brildragers, vullen elkaar aan tot één concept. Met de afzonderlijke afdekking dienen er zich nieuwe dimensies voor individualisering aan. Alles verenigd in een aantrekkelijk design in de gekende hoogstaande kwaliteit van VOSS-HELME.

Sinds kort biedt VOSS-HELME genormaliseerde veiligheidshelmen voor de bouw en de industrie met een compleet individueel design. Het gepatenteerde proces voor oppervlakteafwerking maakt VOSS-HELME uniek op de Europese markt voor veiligheidshelmen. Ook hier is uw corporate identity voor VOSS-HELME van groot belang.