Zwaluw - Den Braven Acrylaatkit, siliconen, lijmen

(254 producten)

Zwaluw - Den Braven

Al bijna 50 jaar is Den Braven gespecialiseerd in ISO-gecertificeerde kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouw en industrie. Deze professionele producten worden op de markt gebracht onder de merknamen Zwaluw, Bostik en Hercuseal. Sinds 2016 maakt Den Braven onderdeel uit van de Bostik/Arkema groep. Bostik is een van de grootste lijm- en kitproducenten wereldwijd, met ca. 5.000 medewerkers.

Den Braven Centre of Excellence

Den Braven beschikt over veel kennis omtrent de toepassing van lijmen, kitten en purschuimen in de bouw, industrie en voor doe-het-zelvers. Het Den Braven Centre of Excellence in het Nederlandse Oosterhout is de plek waar deze kennis steeds verder wordt uitgebreid en wordt gedeeld met gebruikers. Hier ontvangt Den Braven architecten, aannemers en andere belanghebbenden van over de hele wereld en geeft praktische en theoretische trainingen. Samen met wederverkopers en eindgebruikers kijkt het Centre of Excellence team naar de ideale productmix voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Zwaluw-Den Braven producten bij Klium

Uit het uitgebreide assortiment aan Zwaluw – Den Braven kitten, lijmen en andere producten heeft Klium een selectie gemaakt die aan de behoeften van de meeste gebruikers tegemoet komt. Deze selectie omvat ondermeer siliconenkitten en siliconenspray voor algemene en specifieke toepassingen, de meest gevraagde Zwaluw – Den Braven acrylaatkitten en Zwaluw – Den Braven constructie/montage lijmen.