Bahco handgereedschap

(11256 producten)

Bahco

Bahco is de internationale leider in kwaliteitsvol handgereedschap, zoals schroevendraaiers, handzagen, knipbuigtangen, diverse sleutels, waterpomptangen, leidingsleutels, kniptangen, ratel- en ringsleutels. De producten worden wereldwijd gekenmerkt door het gekende ‘vis en haak’-logo.

Innovatie, ergonomisch design, uitstekende prestaties en hoog rendement

Bahco staat bekend om zijn innovatieve productontwikkeling. Sinds de fabricage van de waterpomptang in 1886, een instrument dat schroeven, moeren en bouten van verschillende maten kan vastgrijpen, werd steeds meer gereedschap ontwikkeld dat door zijn innovatief karakter, gebruiksvriendelijkheid en hoog rendement gekenmerkt werd. Daarbij behaalde Bahco voor deze ontwerpen de meest befaamde designprijzen. Het uitstekende gereedschap is functioneel, innovatief, origineel en gebruiksvriendelijk.

Uitstekende eigenschappen voor iedere sector

Extreme robuustheid , stevigheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het zijn allemaal kenmerken die vaklui van gereedschap eisen. Het innovatief karakter en de ongeëvenaarde kwaliteit - typisch voor Bahco gereedschap - worden nog steeds ondersteund naast rendement, ergonomie, gebruiksgemak, kwaliteit en vormgeving. Bahco wil de vakman, in welke sector hij ook actief is, het beste gereedschap bieden voor de meest uiteenlopende opdrachten. Dat is meteen de reden waarom hij Bahco-producten wil gebruiken. In ieder segment zijn er supplementaire producten op de markt die inspelen op de specifieke noden van de sector.

Evolutie

Het Zweedse Bahco ontstond uit Enköpings Mekaniska Verkstad. Toen het bedrijf werd opgenomen in BA Hjorth & Co werd de naam afgekort in Bahco, een merk dat synoniem staat met vernieuwing, gebruiksvriendelijk ontwerp en uitstekend vakwerk. Bahco is nu nog steeds een wereldspeler in handgereedschap en het uithangbord van SNA Europa. Het succesvolle Zweedse bedrijf is bekend door de combinatie van het aanbod en de kennis van het internationaal werkveld zodat vaklui en doe-het-zelvers wereldwijd optimaal kunnen werken met het geschikte gereedschap.