Bedrijf en team Over Klium

Klium is Beste Webwinkel in Nederland 2020

Allemaal geweldig bedankt!

Eerst en vooral willen we onze trouwe klanten bedanken. We hopen via onze klantenservice, een jong gepassioneerd team en juiste productinformatie jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maar zonder de nodige mond-tot-mondreclame en de feedback die we van jullie ontvangen zouden we er nooit in geslaagd zijn deze prijs in de wacht te slepen.

Website van het Jaar

Website van het jaar 2020

Elk jaar organiseert www.emerce.nl (een toonaangevende website voor e-commerce en e-marketing professionals in Nederland) de verkiezing van de website van het jaar. Klium.nl is zowel de beste als de populairste website binnen de categorie Shopping in Nederland geworden.

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. De prijs werd in 2019 uitgedeeld aan Eredivisie-club PSV.

Een hele eer

“Een Nederlandse klant lichtte ons in dat er in Nederland “De Website van het Jaar” georganiseerd werd en dat hij vond dat we daar aanspraak op konden maken,” zegt e-commerce manager Davy Agten.

Klium overleefde een selectie met 11 andere kandidaten met ondermeer topbedrijven zoals Bol, Coolblue, Marktplaats, Wehkamp, De Bijenkorf. We zijn daarom heel trots dat we de hoofdprijs hebben gewonnen in deze categorie en willen dit samen met jullie vieren.

  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *