Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5452 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Bolle veiligheidsbrillen

(95 producten)

BOLLÉ

Al sinds 1888 is Bollé Safety één van de wereldleiders op het vlak van oogbescherming. Het merk staat voor kwaliteit, moderne productiefaciliteiten, duurzaamheid en een sterke aanwezigheid op de internationale markt.

Oogbescherming met doeltreffend en innoverend materiaal

Bollé Safety doet er alles aan om zijn producten voortdurend te vernieuwen. Door doelgerichte technologische en ergonomische oplossingen aan te bieden, slaagt het in haar opzet. Zo was Bollé Safety het eerste Franse bedrijf dat de contrasttechnologie gebruikte en zo een alternatief kon bieden voor heldere brilglazen. Ook bescherming tegen laserstraling en veiligheidsbrillen met geïntegreerde corrigerende glazen behoren tot de expertise van Bollé Safety.

Onderzoek en ontwikkeling

Bollé bestudeert alle mogelijke gevaren op de werkvloer, werkt praktische en technisch haalbare oplossingen uit en past behandelingen toe die gericht zijn op bepaalde risicosituaties. De ontworpen toepassingen moeten voldoen aan de strengste Europese normen en ze moeten geschikt zijn voor de industrie, openbare werken, bouw, luchtvaart of het leger. Bollé Safety verbetert voortdurend haar modellen op technologisch en ergonomisch vlak en het vernieuwt continu haar aanbod. Hierbij komt Bollé Safety tegemoet aan de noden van het werkveld en kan het rekenen op heel wat tevreden klanten.

Kwalitatief en genormeerd materiaal voor diverse toepassingen in verschillende sectoren

Bollé Safety verkoopt miljoenen veiligheidsbrillen per jaar. Het uitgebreide gamma voldoet voor alle marktsegmenten aan de Europese veiligheidsnormen. De markeringen van glazen en monturen van Bollé Safety zijn typisch voor elk product en voor elke toepassing. Ze staan garant voor degelijkheid en de resistentie van de oogprotectie. Een kwaliteitsvol product zorgt voor tevreden gebruikers. De nadruk ligt op conformiteit, effectiviteit, afstemming met de noden op het werkveld, een goede dienstverlening, voortdurende ontwikkeling en innovatie via een uitgebreid onderzoek naar nieuwe technieken voor glazen en beschermlagen en een frequente consultatie van de tevredenheid van het werkveld. Al het materiaal van Bollé Safety voldoet aan de REACH-norm (Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemische Producten) die waarborgt dat de grondstoffen die worden gebruikt gezond en milieuvriendelijk zijn.

Sterk merk

Bollé Safety is gegroeid uit een bedrijfscultuur van een sportief en stijlvol ontwerp dat werd overgenomen van de Bollé zonnebrillen. De hoogste kwaliteit leveren aan de klanten uit elke sector is het streefdoel van Bollé. Daarom is het een sterk merk. Bollé Safety is een merk van de Bushnell Performance Optics groep.