Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5369 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Bosch powertools

(9831 producten)

Bosch gereedschap voor de professional, industrie en ervaren doe-het-zelver

Bosch gereedschap levert krachtige draadloze en elektrische apparaten voor elke professional of klusser. Bij Klium werd het assortiment van Bosch onderverdeeld in vier verschillende groepen:

Bosch Blauw voor professionals

Bosch blauw is speciaal ontworpen voor de professionele vakman en de industrie. De blauwe lijn omvat hoog kwalitatieve machines die bedoeld zijn voor dagelijks en professioneel gebruik. Dit omvat o.a.:

Bosch Groen voor doe-het-zelvers

Ontdek de wereld van Bosch Power Tools voor doe-het-zelvers. Gaat u bouwen, renoveren of decoreren? Bosch Groen is speciaal ontworpen voor de doe-het-zelver die opzoek gaat naar gereedschap dat niet dagelijks gebruikt wordt, maar toch kwalitatief en tegelijkertijd democratisch geprijsd is. Daarin ligt ook het verschil tussen Bosch Blauw en Bosch Groen. Bosch Groen Doe-het-zelf gereedschap is gemaakt voor elke toepassing in en rondom het huis en omvat o.a.:

Bosch Accessoires voor elektrisch gereedschap

Bosch accessoires en toebehoren voor elektrische gereedschappen, universeel en professioneel. Bosch biedt u passende accessoires voor elke toepassing. Innovatieve accessoire producten die voor heel specifieke toepassingen zijn geoptimaliseerd. U kan vertrouwen op originele accessoires van Bosch voor uw:

Bosch, alom vertegenwoordigd in het dagelijks leven

De consument kent Bosch vooral omwille van zijn enorm gamma handgereedschap. Vandaag is de internationale Bosch Groep één van de grootste industriële ondernemingen ter wereld. Het bedrijf is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van automaterialen, automatiseringstechniek, verpakkingsmachines, elektrisch gereedschap, verwarmingstechniek, huishoudtoestellen en beveiligingstechniek. Bosch is de grootste toeleverancier voor de auto-industrie, met technologische hoogstandjes als het antiblokkeersysteem (ABS) en het elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) als belangrijkste verwezenlijkingen. Wie Bosch koopt, weet dat hij een product van uitstekende kwaliteit in handen heeft dat volgens de meest recente technologische hoogstandjes gemaakt wordt en dat voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Brede waaier producten

Het productengamma van Bosch omvat veel soorten producten voor de vakman en voor de doe-het-zelver zoals accumachines, klopboormachines, zaagmachines, schaaf- en schuurmachines, slijp- en freesmachines, multifunctionele machines, verfsystemen, hogedrukreinigers, digitaal meetgereedschap, alleszuigers en een ruimaanbod aan accessoires. Daarnaast is het aanbod van tuingereedschap aanzienlijk en divers.

Uitgebreid elektrisch aanbod

Het elektrisch aanbod richt zich tot professionele vaklui, maar ook tot de handige doe-het-zelver. De producten worden gekenmerkt door hun goede kwaliteit, innovatief karakter en door de prima accessoires. Voor elke toepassing heeft Bosch het geschikte gereedschap, gebaseerd op de meest recente techniek. Apparatuur van het merk Bosch is degelijk, energiek en sterk. Werken met deze machines maakt het werk niet alleen aangenamer en nauwkeuriger maar ook veiliger en gemakkelijker. Zo geeft het gebruik van Bosch toestellen met de intelligente Lithium-Ion batterij de gebruiker een optimale bewegingsvrijheid én maximaal vermogen. Naast de uitstekende productkwaliteit is Bosch ook gekend als een bedrijf met een uitmuntende klantendienst.

Bosch Garantie

Op Bosch gereedschappen geldt standaard een garantie van 1 jaar bij industrieel gebruik en 2 jaar garantie bij particulier gebruik. Maar u heeft de mogelijkheid om deze termijnen te verlengen tot 3 jaar onder bepaalde voorwaarden. Alle details over het registreren voor de extra Bosch garantie leest u hier.

Onderzoek, ontwikkeling en jaarlijkse innovatie

Bosch brengt ieder jaar tientallen vernieuwende producten op de markt die de professionele gebruiker helpt om zijn werk efficiënter en prettiger te verrichten. Deze innovaties worden door experten ontwikkeld die rekening houden met de laatste nieuwe technologische snufjes. Zo ontstaan er voortdurend nieuwe concepten die het huidige aanbod interessanter en aantrekkelijker maken. Op vlak van techniek en onderzoek is Bosch een absolute wereldleider. De hoogtechnologische apparatuur die ontwikkeld wordt, gaat van krachtige elektrische toestellen tot positioneringssystemen en van autocomponenten tot controletechnieken. Het onderzoeksgebied strekt zich uit van hernieuwbare energiebronnen tot software- en sensortechnologie, grondstoffen en fabricage. Het intense onderzoek dat Bosch voert, staat borg voor de kwaliteit van het meest ingewikkelde gereedschap dat voldoet aan de eisen van het werkveld.

Bosch Lithium-Ion-accusysteem

Hét paradepaardje van Bosch Power Tools is het 18 volt Lithium-Ion-accusysteem: één sterke batterij levert het vermogen voor een hele rits Bosch toestellen. Met gebruik van deze geavanceerde Lithium-Ion accu technologie produceert Bosch de kleinste en lichtste accu’s op de markt met een reeks van belangrijke voordelen:

Flexibel & snel herladen:
  • De accu kan, onafhankelijk van de laadtoestand, op elk moment geladen worden zonder de cellen te beschadigen.
  • Lithium-Ion-accu's met 4.0 Ah capaciteit zijn al in 45 minuten volledig geladen.
Maximale prestaties:
  • De accu levert altijd een maximaal vermogen, van de eerste tot de laatste schroef en van het eerste tot het laatste boorgat.
Betrouwbaar & duurzaam:
  • Een volledig geladen accu is zelfs na maanden van niet-gebruik nog volledig gebruiksklaar.
  • Ook bij temperaturen onder 0°C graden blijft de werking krachtig.
  • Bosch coolpack is een speciale, warmteafvoerende behuizing die oververhitting van de accucellen voorkomt en zorgt voor een 100% langere levensduur. Zoals alle Bosch innovaties niet alleen een staaltje technologisch vernuft, maar in de eerste plaats een concreet en praktisch voordeel voor de gebruiker.

Bosch Compact reeks

Een ander revolutionair ontwerp is de Bosch Compact reeks. Dit zijn handige en compacte elektrische machines die voor elke toepassing passen. Gereedschap van Bosch is klaar voor iedere toepassing, zowel in de bouw voor renovatie en decoratie als bij het klussen.

Duitse precisie

Robert Bosch richtte in 1886 de ‘Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering’ op in Stuttgart, Duitsland. Dat was de start van het bedrijf dat vandaag wereldwijd gekend is als Robert Bosch GmbH, of kortweg Bosch.

De logica achter de bosch benamingen 

Zit er logica achter de verschillende benamingen van de Bosch gereedschappen? Ja zeker, alle elektrische gereedschappen en machines van Bosch hebben een eigen benaming. Deze benaming is opgebouwd uit verschillende delen waaruit op te maken is over welke machine het gaat.Als voorbeeld nemen we een accuschroefboormachine, de GSR 18 V-EC. Het typenummer kunnen we ontleden in vier delen met elk hun eigen betekenis:

  • GSR 18 V-ECG = Productgroep (G komt van Gewerbliches Elektrowerkzeug ; Industrieel gereedschap)
  • SR = Machinesoort (Schroevendraaier / schroefboormachine (SchRauber))
  • 18 = Eigenschap zoals capaciteit of vermogen
  • V-EC =Overige eigenschappen