Bosch, ’s werelds grootste gereedschapsmerk

(9681 producten)

Bosch is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf , dat actief is in automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten, energie- en bouwtechnologie.

De divisie Power Tools van Bosch is een wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en accessoires voor elektrisch gereedschap. Bosch richt zich met zijn gereedschap op twee doelgroepen: Bosch Groen voor de hobbymarkt en Bosch Blauw voor professionals. Bij Klium voeren we uiteraard het Bosch Blauw programma. Onze uitgebreide Bosch assortiment omvat alle bekende Bosch producten, waaronder Bosch boormachines, cirkelzagen, schuurmachines, haakse slijpers, bovenfrezen en een scala aan andere power tools.

Innovatief en probleemoplossend

Bosch gereedschappen worden gekenmerkt door hun suprieure kwaliteit, innovatief karakter en de ruime keus aan handige accessoires. Voor elke toepassing heeft Bosch het geschikte gereedschap, gebaseerd op de meest recente technologie. Bij de ontwikkeling van zijn producten werkt Bosch nauw samen met professionals uit de praktijk en houdt vanaf de ontwerpfase rekening met hun wensen en eisen.

BITURBO Brushless accuprogramma

Een sprekend voorbeeld van hoe Bosch innoveert om het leven van professionals makkelijker te maken, is het BITURBO Brushless accuprogramma. Gereedschappen die met deze accu’s zijn uitgerust, kunnen de zwaarste materialen en klussen aan. Met maar één krachtige ProCORE18V-accu ontketent een Bosch boormachine of een ander BITURBO accugereedschap een vermogen dat vergelijkbaar is met dat van een 2.000 W machine op netstroom.

Robuust en duurzaam

Bosch power tools zijn getest onder de zwaarste omstandigheden en in extreme werksituaties. Alle professionele elektrische en accugereedschappen van Bosch munten dan ook uit in betrouwbaarheid en een lange, probleemloze levensduur.

Bosch tuingereedschap

Naast power tools voor de bouw en de industrie, vind je bij Klium ook een uitgebreid assortiment tuingereedschappen van Bosch. Ook op dit terrein is Bosch een toonaangevend merk. Van grasmaaiers tot heggenscharen en van bladblazers tot kettingzagen, Bosch heeft alles in huis voor tuinbezitters en professionele hoveniers. Een belangrijke bijdrage aan eenvoudig en efficiënt tuinieren is het Bosch POWER FOR ALL 18V accusysteem, waardoor je maar één accu nodig hebt voor al je 18V gereedschappen. Dit systeem is bovendien 100% compatibel met alle 18V apparaten van de merken Bosch Home & Garden, Gardena, Bosch Huishoudapparaten en andere gerenommeerde merken.

Bosch garantie

Zoals alle professionele gereedschapsmerken, geeft Bosch 3 jaar garantie op elektrisch gereedschap en meetgereedschap. Daarnaast geldt de2 jaar Bosch premium service voor lithium-ion-apparatuur incl. accu’s en oplaadapparaten. Treedt er tijdens de looptijd van de premium service door slijtage of een materiaal- of fabricagefout een gebrek aan een geregistreerd apparaat, een accu of oplaadapparaat op, dan zal Bosch deze kosteloos repareren of vervangen voor een voor een vergelijkbaar product.

Als je Bosch gereedschap bij Klium koopt, geldt bovenop de merkgarantie bovendien de 2 jaar extra Klium garantie. Zo ben je verzekerd van 5 jaar zorgeloos werken met alle professionele Bosch power tools.