Kies zelf je bezorger
Stanley Tacker
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5341 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Tijdelijke acties DeWALT

Dewalt powertools

(3023 producten)

DEWALT: Powertools voor hout- en metaalbewerking

Het merk DeWALT produceert vooral powertools voor hout- en metaalbewerking. Bedieningsgemak en veiligheid komen op de eerste plaats. In het Perform&Protect programma staat de persoon die de machines bedient centraal. Hoofddoel van het programma is de bestaande veiligheids- en gezondheidseisen te overtreffen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten, krijgen onderstaande thema’s alle aandacht. Ze hebben betrekking op reële gezondheidsrisico’s voor wie dag in dag uit met de gereedschappen werkt.

Vibraties

DeWALT pakt trillingen bij de bron aan. Dit met behulp van Actieve Vibratie Controle (AVC). De machines van het merk DeWALT hebben vaak de laagste vibratieniveaus.

Stofbeheersing

DeWALT levert een uitgebreid gamma aan hulpstukken en accessoires om de blootstelling aan stof tot een minimum te beperken. Bij de ontwikkeling van nieuwe machines wordt de laatste technologie ingezet om de stofniveaus te reduceren.

Controle

Tijdens het boren bestaat de kans dat de boor vast komt te zitten. Dat kan leiden tot schade aan de machine of kan zelfs lichamelijk letsel veroorzaken. Boormachines met het Perform&Protect logo zijn uitgerust met innovatieve veiligheidsfuncties voor de koppelcontrole.Sterke punten van het merk zijn: ontwikkelingsproces, innovatieve producten, hoog kwaliteitsassortiment en trouwe klanten.

Productontwikkelingsproces

Gemiddeld worden 20000 eindgebruikers gecontacteerd als onderdeel van het productontwikkelingsproces. Dankzij de uitgebreide kennis van de toepassingen die deze gebruikers uitvoeren, kan DeWALT producteigenschappen ontwikkelen die het verschil maken voor hun gebruikers.

Innovatieve producten

Om hun gebruikers te ondersteunen en als impuls van de industrie, ontwikkelt het merk DeWALT innovatieve producten in verschillende categorieën:

  • Snoerloos gereedschap - biedt een betere toegang in nauwe ruimtes en verhoogt de efficiëntie voor de gebruiker.
  • Gereedschap voor de bouw - DeWALT lasers zijn ontwikkeld volgens de behoefte van de gebruikers; DeWALT SDS-MAX hamers leveren prestaties en bescherming voor de gebruiker.

Hoog kwaliteitsassortiment

Het merk DeWALT levert een brede waaier aan hoogwaardige elektrische gereedschappen en professionele accessoires voor de vakman en de bouwondernemer.

Trouwe klanten

De firma heeft het volste vertrouwen in haar producten en biedt de gebruikers een uitstekende garantie en service: snelle afwerking van reparaties, hoge kwaliteit en snelle beschikbaarheid van onderdelen. Elke uitgevoerde reparatie wordt voorzien van een Reparatie Tevredenheids Label.

Uitmuntende reputatie en sterk qua ontwikkeling

  • Meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van professioneel gereedschap
  • Meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van booroplossingen van wereldklasse, die voldoen aan de meeste veeleisende toepassingen.