DeWalt, partner van professionals

(3048 producten)

Als onderdeel van het Stanley Black & Decker-conglomeraat, is DeWalt een merk dat zijn sporen heeft verdiend in de wereld van professioneel gereedschap. Opgericht in 1924 door Raymond DeWalt, de uitvinder van de radiale armzaag, heeft het merk DeWalt zich ontwikkeld tot een topkeuze voor vakmensen, bekend om zijn robuuste, betrouwbare en krachtige gereedschap.

DeWalt is een wereldwijd vertrouwde naam in de professionele bouw- en industrie sector. Het aanbod omvat niet alleen gereedschappen maar ook accessoires en diensten die zijn ontworpen om het gebruikscomfort en de productiviteit van professionals te maximaliseren.

Ons assortiment DeWalt omvat een breed scala aan producten, waaronder DeWalt afkortzagen, boormachines, radio’s en een keur aan andere tools. De uitgebreide collectie van DeWalt 18v gereedschappen biedt snoerloze power, ook voor de zwaarste klussen. De DeWalt 18v accutechnologie is ontworpen om de hoogste prestaties te leveren en de gebruiksduur van de batterij te maximaliseren. Dit betekent minder tijd voor het opladen en meer tijd voor het voltooien van je werk.

Nog een stap verder gaat het revolutionaire DeWalt XR FLEXVOLT systeem, dat maar liefst 54V vermogen levert. Dat is een ongekende power voor snoerloos gereedschap. Klussen die voorheen niet mogelijk waren met accumachines, behoren nu tot de mogelijkheden.

Innovatief en ergonomisch

DeWalt onderscheidt zich met innovatieve oplossingen die de productiviteit en het gebruikscomfort verhogen. Zij stellen professionals in staat om sneller, efficiënter en veiliger te werken. Of je nu een DeWalt boormachine of een DeWalt afkortzaag gebruikt, je voelt dat je een topgereedschap in handen hebt.

Betrouwbaar en duurzaam

DeWalt gereedschappen zijn gemaakt voor de meest uitdagende werkomstandigheden. Ze zijn getest onder zware belastingen om betrouwbaarheid en lange levensduur te garanderen. Wanneer je voor DeWalt kiest, investeer je in gereedschap dat je nooit in de steek laat.

DeWalt radio: Werken met muziek

Naast de high-performance gereedschappen, hebben we van DeWalt ook een reeks robuuste en duurzame radio's. Een DeWalt radio is ontworpen om een hoogwaardig geluid te leveren in de meest veeleisende werkomgevingen en hirmee bij te dragen aan een aangename werkdag.