Facom

(7317 producten)

Facom bij Klium

Klium is officiële dealer van Facom, een A-merk voornamelijk gekend bij professionals uit de auto- en luchtvaartindustrie. Deze bekendheid is historisch gegroeid omdat het bedrijf bij de start in 1918 decennialang haar pijlen richtte op uitsluitend deze twee industrieën. Maar vandaag is Facom uitgegroeid tot een echte multi-specialist in gereedschap. Het aanbod is zo gegroeid dat Facom-producten nu terug te vinden zijn in elk type van werkplaats.

Verken de Facom catalogus bij Klium met o.a. de gevulde gereedschapswagens, doppensets, momentsleutels of gereedschapskoffers en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit, garantie en prijs!

Facom promoties bij Klium

Dagelijks staan er honderden Facom producten in promotie bij Klium. Neem een kijkje bij de Facom deals om een overzicht te krijgen van alle promoties op Facom producten. Wees er snel bij want veel promoties zijn er slechts voor 1 dag!

De Facom garantie: Levenslang!

Facom gereedschap is van een zeer goede kwaliteit. De fabrikant is zo overtuigd van de duurzaamheid van zijn gereedschap dat hij al vanaf het begin een onberispelijk garantiebeleid voert. Dat wil zeggen: gratis inruilen of repareren. Ook belangrijk om te weten: er is geen enkele beperking in de tijd!

Hoe werkt dat dan op Klium? Simpel: als het gereedschap dat u bij ons kocht toch stuk geraakt, neem dan contact met ons op via chat, mail of telefoon. Daarna nemen wij het van u over. Wij contacteren Facom en houden u op de hoogte over het omruilings- of reparatieproces. Eenvoudig en snel! Het beheren en de opvolging van de teruggestuurde producten gebeurt door Facom zelf, een extra stukje dienstverlening dat u van Facom er gewoon bij krijgt.

Over Facom, multispecialist in gereedschap

Facom is ondertussen het grootste merk van handgereedschap in Europa. Vaklui overal ter wereld vertrouwen al jaren op de kwaliteit van het gereedschap. De multi-specialist is vandaag aanwezig in de meest uiteenlopende markten: mechanica, luchtvaart, elektriciteit, elektronica, openbare werken, bouw en auto’s. Facom gereedschap is gemaakt om specifieke taken mee uit te oefenen. Zo worden in een werkplaats waar aan auto’s wordt gewerkt, vaak zeer specifieke handelingen uitgevoerd (zoals het vervangen van een oliefilter of het opkrikken van een wagen...) die totaal verschillen met de taken die men bv. op een werkplaats uitvoert waar elektrische toestellen worden gemaakt (werken met geïsoleerd gereedschap aan toestellen onder bedrijfsspanning, herstellen van fijne elektronica…). Voor al deze type werkplaatsen heeft Facom de juiste gereedschappen op maat, waardoor specifieke klussen eenvoudiger, degelijker en vooral ook sneller uitgevoerd worden!

Duurzaam, vernieuwend en veilig

Dankzij jarenlange expertise, de kennis van het werkveld en regelmatige bevraging van vakbekwame gebruikers kan Facom degelijk, veilig en innovatief gereedschap ontwikkelen.De producten zijn bestemd voor frequent gebruik. De hoogwaardige kwaliteit van het assortiment kan bekomen worden door efficiënt onderzoek en ontwikkeling. De juiste materiaalkeuze, een grondige kwaliteitscontrole en de continue optimalisering van het machinepark in de fabrieken zorgen er ook voor dat Facom de productkwaliteit onder controle heeft.

Elke doelgroep heeft zijn eigen kenmerken wat betreft veiligheid en degelijkheid zodat het gereedschap moet voldoen aan specifieke vereisten en normen. De onderzoeks- & ontwikkelingscel en productie-eenheden van Facom staan in voortdurend contact met het werkveld om een overzicht te krijgen van de noden van de doelgroepen. En natuurlijk spelen ze hier graag op in. Veelvuldige bezoeken van Facom medewerkers bij de consumenten zorgen voor een uitstekende expertise van mogelijke industriële applicaties, waardoor het productaanbod steeds inspeelt op de meest recente eisen van de sector.

Klantvriendelijke service

Facom hecht veel belangstelling aan informatie over het correct en veilig gebruik van Facom gereedschap. Deze informatie omvat demonstraties en uitgebreide documentatie in 14 talen met veiligheidsadviezen over het correcte gebruik van het gereedschap. De adviezen informeren u over welke voorzorgen in acht genomen moeten worden en over geldende voorschriften die per land verschillend kunnen zijn. 

De Facom garantie is ernstig en kwalitatief. Om duidelijk te zijn voor alle betrokkenen (cliënteel , gebruiker, Facom), worden de voorwaarden en toepassingen in een contract opgenomen. Defecten die ontstaan uit materiaal- of fabricagefouten worden door de garantie gedekt als zij voldoen aan specifieke voorwaarden.

Het Facom netwerk

Facom heeft 15 filialen in Europa, USA en Azië en telt meer dan vijfduizend werknemers. Het heeft wereldwijd een netwerk van vertegenwoordigingen en vestigingen. Facom is het voornaamste merk van de IAR (Industrial and Automotive Repair)-sectie van de Stanley Black & Decker Group, de ervaren wereldleider in de sector van het gereedschap.