Facom, de Europese leider in handgereedschap

(7268 producten)

Facom, opgericht in 1918, is een pionier in de wereld van handgereedschap. Met meer dan een eeuw ervaring in het vervaardigen van topkwaliteit gereedschap, heeft Facom zijn plaats verdiend als een betrouwbare partner voor professionals over de hele wereld. Van de automobielindustrie tot de luchtvaart, Facom gereedschap is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van diverse vakgebieden.

Facom, multispecialist in gereedschap

Facom is het grootste merk handgereedschap in Europa. Professionals overal ter wereld vertrouwen al jaren op de kwaliteit van het gereedschap. De multi-specialist is vandaag aanwezig in de meest uiteenlopende markten: mechanica, luchtvaart, elektriciteit, elektronica, openbare werken, bouw en automotive. Facom gereedschap is speciaal voor de verschillende branches gemaakt om specifieke taken mee uit te oefenen.

Innovatief en efficiënt

Facom onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering en de wens om professionals te voorzien van efficiënte, betrouwbare en veilige tools. Facom gereedschap is ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van vakmensen, waarbij functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid op de voorgrond staan. Door nauwe samenwerking met professionals uit de industrie tijdens de ontwerpfase van haar producten, garandeert Facom dat elk stuk gereedschap voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker.

Facom gereedschap is gemaakt om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden. Elk product ondergaat grondige tests om te garanderen dat het de zwaarste werkomstandigheden kan weerstaan. Met Facom kun je erop vertrouwen dat je gereedschap een lange en betrouwbare levensduur heeft. Facom staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie - alles wat je verwacht van professionele gereedschap.

Facom bij Klium

Of je nu op zoek bent naar een Facom gereedschapswagen voor het organiseren van je werkplek of een Facom gereedschapskoffer voor het efficiënt opslaan en vervoeren van je tools, je vindt het in ons assortiment. Naast deze opbergoplossingen bieden we een uitgebreid scala aan Facom handgereedschap, waaronder schroevendraaiers, tangen, zagen, hamers en nog veel meer.

Facom garantie: Levenslang!

Facom is zo overtuigd van de duurzaamheid van zijn gereedschap dat het merk al vanaf het begin een onberispelijk garantiebeleid voert. Dat wil zeggen: gratis inruilen of repareren. Ook belangrijk om te weten: er is geen enkele beperking in de tijd.

Hoe werkt dat bij Klium? Simpel: als het gereedschap dat je bij ons kocht toch stuk geraakt, neem dan contact met ons op via chat, mail of telefoon. Daarna nemen wij het van je over. Wij contacteren Facom en houden je op de hoogte over het omruilings- of reparatieproces. Eenvoudig en snel!