Festool

(2562 producten)

Festool bij Klium

Festool gereedschap bij Klium, dat is kiezen tussen meer dan 2000 producten die speciaal ontworpen zijn voor o.a. schilders, schrijnwerkers en carrosserieherstellers. Als officiële dealer van Festool biedt Klium u het volledig assortiment aan met o.a. de Festool schuurmachine, Festool decoupeerzaag of Festool zaagtafel. Ook de populaire Festool invalzagen TS 55 en TS75, de Festool Domino, Festool bovenfrees of Festool stofafzuiger behoren tot de vaste waarden.

Voor heel wat Festool machines bestaan er handige onderdelen en accessoires zoals systainers of een geleide-systemen. U vindt ze allemaal in de webwinkel op de Festool accessoires pagina.

Bij Klium koopt u Festool producten steeds aan de scherpste prijzen met een razendsnelle leveringstermijn. Elke bestelling van voorradige artikelen, die op werkdagen vóór 16 h geplaatst en betaald werd, wordt dan ook daags nadien bij u bezorgd. Het loont zeker ook de moeite om de vele Festool aanbiedingen op Klium in de gaten te houden. Op regelmatige tijdstippen verschijnen speciale combinatie sets in de webwinkel waarmee u een extra voordeel doet.

Festool Garantie bij Klium

Festool aankopen komen in aanmerking voor 3 jaar fabrieksgarantie. Maak hiervan gebruik door uw aankoop te registreren via de website van Festool. Door te registreren geniet u bovendien van de “service all-inclusive” voor uw machine. Dit heeft nog enkele bijkomende voordelen:

 • 36 maanden garantie, inclusief op slijtagedelen !
 • Diefstal verzekering ( op de werkplaats, in de auto, op een bouwlocatie, …)

Festool Tips & Tricks

Geen betere manier om nog meer te weten te komen over uw favoriete Festool dan aan de hand van demonstraties. Handige tips & trick en productdemonstraties kan u bekijken in de instructievideo’s op de verschillende productpagina’s van Festool. 

Wanneer kiest u voor Festool?

 • U gaat voor een hoog rendement
 • U kiest voor topkwaliteit
 • De gereedschappen hebben een specifiek design
 • Het materiaal is van een indrukwekkende duurzaamheid

Wat zijn de eigenschappen van Festool Powertools?

 • Multifunctioneel: Festool materiaal is bestemd voor licht en zwaar werk, uitgerust met aanpassingsfuncties zoals FastFix® en StickFix®
 • Comfortabel: ergonomisch gereedschap dat goed in de hand ligt én geruisloos werkt
 • Praktisch: Festool maakt gebruik van het Systainer® systeem, een ruimtebesparend systeem. De grootste doos gereedschap van Festool past probleemloos in de achterbak. Ideaal voor een mobiele werkplaats
 • Unieke kwaliteit: de kwaliteit wordt gemeten in microns en delen per miljoen om 99.9% perfectie te handhaven
 • Uniform: Festool gereedschap bevat een geïntegreerd design systeem voor een efficiëntere samenwerking tussen toestellen van hetzelfde merk.

Zoek je powertools die lang mee gaan en doelmatig en zorgvuldig zowel licht als zwaar werk verrichten? Kies voor Festool en betaal gegarandeerd niet meer voor minder, maar meer voor meer.

Meer over Festool

Festool startte met gereedschap voor de schrijnwerker maar heeft ondertussen voor zowat elke vakman het juiste gereedschap. Elke vakman zal dit beamen. Festool heeft ingenieus gereedschap dat accurater (dankzij accessoires zoals een beter geleider systeem voor cirkelzaken) en sneller werkt (dankzij bv. modulaire systemen). Laat uzelf niet wijsmaken dat Festool een jong bedrijf is, opgericht in 2002. Niets is minder waar. Ze legden een lange weg af. Oorspronkelijk verdeelde het bedrijf gereedschappen onder de naam Festo. De firma is opgericht in 1925 en startte als een houtfabriek. Festool hanteert vandaag de dag nog steeds de filosofie van Festo. Van deze filosofie heeft het bedrijf haar missie gemaakt nl. klanten praktijkgerichte producten en systeemoplossingen bieden, die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken.

Innoverend vanuit het stanpunt van de vakman

Festool groeide uit tot het bedrijf dat de markt steeds verder innoveerde, rekening houdend met de behoeften van de vakman. Om maar enkele voorbeelden te noemen: de revolutionaire vlakschuurmachine, de draagbare cirkelzaag met geleiderail die precieze zaagsneden mogelijk maakte en de excentrische schuurmachine met geïntegreerde stofafzuiging die zorgde voor efficiëntere resultaten, proper en gezond werk.

Verder bouwen aan een succesverhaal

Het succes doorheen de afgelopen jaren kan gemeten worden aan de groei van het bedrijf en de innovaties die dankzij Festool het daglicht zagen: de invalcirkelzaag (TS 55), het verbindingssysteem DOMINO, de afkortverstekzaag KAPEX, de langnekschuurmachine PLANEX, het MULTI-JETSTREAM afzuigprincipe, de verlengde 1+2 garantie op machines en de accupack, de gratis diefstalverzekering en de andere Festool Services. Deze zaken zijn ondertussen niet meer weg te denken van de gereedschapsmarkt. Ze hebben ervoor gezorgd dat Festool ondertussen is uitgegroeid tot de succesvolle speler die ze is vandaag.