Festool Cash Back Festijn

Festool

(2558 producten)

Van 1 juli 2019 tot 31 augustus 2019: €100 cashback-actie!

In de actieperiode van 1 juli tot en met 31 augustus 2019 ontvang je tot 100€ Cashback bij aankoop van een deenemend Festool gereedschap.

Zo eenvoudig werkt het:

 1. Koop hier een deelnemend Festool artikel. Het bedrag van de cashback staat op de productpagina van elk deelnemend artikel aangeduid. Je kan €25, €50 of €100 cashback aanvragen afhankelijk van je aankoop.
 2. Surf - na ontvangst van je machine - naar de Festool Cash Back pagina om je cash back aan te vragen. Laad je factuur op en ontvang na uiterlijk 6 weken de uitbetaling.
 3. Per persoon kunnen maximaal vier actieproducten voor de actie aangemeld worden. De volledige deelnamevoorwaarden vind je ook op de Festool Cash Back pagina.

Festool bij Klium

Festool gereedschap bij Klium, dat is kiezen uit meer dan 2.000 producten die speciaal ontworpen zijn voor o.a. schilders, schrijnwerkers en carrosserieherstellers. Als officiële dealer van Festool biedt Klium je het volledig assortiment aan met o.a. de Festool schuurmachine, Festool decoupeerzaag of Festool zaagtafel. Ook de populaire Festool invalzagen TS 55 en TS75, de Festool Domino, Festool bovenfrees of Festool stofafzuiger behoren tot de vaste waarden.

Voor heel wat Festool machines bestaan er handige onderdelen en accessoires zoals systainers of een geleide-systemen. Je vindt ze allemaal in de webwinkel op de Festool accessoires pagina.

Bij Klium koop je Festool producten steeds aan de scherpste prijzen met een razendsnelle leveringstermijn. Elke bestelling met voorradige artikelen, die op werkdagen vóór 20 uur geplaatst en betaald werd, wordt dan ook daags nadien bij je bezorgd. Het loont zeker ook de moeite om de vele Festool aanbiedingen op Klium in de gaten te houden. Op regelmatige tijdstippen verschijnen speciale combinatie sets in de webwinkel waarmee je een extra voordeel doet.

Festool Garantie bij Klium

Festool aankopen komen in aanmerking voor 3 jaar fabrieksgarantie. Maak hiervan gebruik door je aankoop te registreren via de website van Festool. Door te registreren geniet je bovendien van de “service all-inclusive” met enkele bijkomende voordelen:

 • 36 maanden garantie, inclusief op slijtagedelen !
 • Diefstal verzekering ( op de werkplaats, in de auto, op een bouwlocatie, …)

Festool Tips & Tricks

Geen betere manier om nog meer te weten te komen over je favoriete Festool dan aan de hand van demonstraties. Handige tips & trick en productdemonstraties kan je bekijken in de instructievideo’s op de verschillende productpagina’s van Festool. 

Wanneer kies je voor Festool?

 • Je gaat voor een hoog rendement
 • Je kiest voor topkwaliteit
 • De gereedschappen hebben een specifiek design
 • Het materiaal is van een indrukwekkende duurzaamheid

Wat zijn de eigenschappen van Festool Powertools?

 • Multifunctioneel: Festool materiaal is bestemd voor licht en zwaar werk, uitgerust met aanpassingsfuncties zoals FastFix® en StickFix®
 • Comfortabel: ergonomisch gereedschap dat goed in de hand ligt én geruisloos werkt
 • Praktisch: Festool maakt gebruik van het Systainer® systeem, een ruimtebesparend systeem. De grootste doos gereedschap van Festool past probleemloos in de achterbak. Ideaal voor een mobiele werkplaats
 • Unieke kwaliteit: de kwaliteit wordt gemeten in microns en delen per miljoen om 99.9% perfectie te handhaven
 • Uniform: Festool gereedschap bevat een geïntegreerd design systeem voor een efficiëntere samenwerking tussen toestellen van hetzelfde merk.

Zoek je powertools die lang mee gaan en doelmatig en zorgvuldig zowel licht als zwaar werk verrichten? Kies voor Festool en betaal gegarandeerd niet meer voor minder, maar meer voor meer.

Innoverend vanuit het standpunt van de vakman

Festool groeide uit tot het bedrijf dat de markt steeds verder innoveerde, rekening houdend met de behoefte van de vakman. Enkele voorbeelden:

 • de revolutionaire vlakschuurmachine,
 • de draagbare cirkelzaag met geleiderail die precieze zaagsneden mogelijk maakte 
 • en de excentrische schuurmachine met geïntegreerde stofafzuiging die zorgde voor efficiëntere resultaten, proper en gezond werk.

Verder bouwen aan een succesverhaal

Het succes doorheen de afgelopen jaren kan gemeten worden aan de groei van het bedrijf en de innovaties die dankzij Festool het daglicht zagen: de invalcirkelzaag (TS 55), het verbindingssysteem DOMINO, de afkortverstekzaag KAPEX, de langnekschuurmachine PLANEX, het MULTI-JETSTREAM afzuigprincipe, de verlengde 1+2 garantie op machines en de accupack, de gratis diefstalverzekering en de andere Festool Services. Deze zaken zijn ondertussen niet meer weg te denken van de gereedschapsmarkt. Ze hebben ervoor gezorgd dat Festool ondertussen is uitgegroeid tot de succesvolle speler die ze is vandaag.