Fisher professioneel bevestigingsmateriaal

(458 producten)

Fischer: Bevestigingssystemen voor doe-het-zelvers én professionelen

Fischer produceert en verkoopt verschillende soorten bevestigingssystemen voor doe-het-zelvers én professionelen. Het gamma omvat bevestigingen in nylon en chemische en stalen bevestigingen. Daarnaast biedt Fischer ook andere oplossingen zoals bevestigingen voor elektroleidingen, installatiesystemen voor pijpleidingen, gevelbevestigingen, schroeven, etc.

Fischer L-Boxx opbergsysteem

Organisatie, mobiliteit en flexibiliteit zijn cruciaal voor elke vakman. Het is in dat opzicht essentieel dat hij steeds het juiste materiaal binnen handbereik heeft. Door telkens op zoek te moeten gaan naar het juiste gereedschap, verliest de vakman vaak kostbare tijd. Een nieuw product van het merk Fischer dat het werkproces optimaliseert en tijdsverlies voorkomt is het Fischer L-Boxx systeem, een gebruiksgemak op de werf.

Power-Fast Schroevengamma

Het nieuwe schroevengamma van het merk Fischer zet een nieuwe standaard op de markt. De gebruiksvriendelijkheid ligt extreem hoog. De schroeven kunnen immers bijzonder snel ingeschroefd worden. Voordeel van deze schroef: je moet minder inspanning doen, de afwerking is mooier en de arbeidstijd die je erin steekt lager. Het Power-Fast gamma omvat houtschroeven, constructieschroeven, gevelschroeven, terrasschroeven, gipsschroeven,… Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende materialen, uitvoeringen en met verschillende schroefkoppen. De Fischer Power-Fast schroeven laten zich vlot indraaien. De bit-intake op de schroefkop is aanzienlijk dieper dan normaal. Dit voorkomt dat het schroefbitje doordraait en de schroefkop of het bitje zelf beschadigt. De diepe intake voorkomt verder dat de schroevendraaier van de schroef springt en zo verwondingen aan de handen van de gebruiker veroorzaakt. Freesvleugels op de bovenste helft van de schroefschacht leveren dan weer een aanzienlijke vermindering van de inschroefweerstand op. De snijtandjes en een kwalitatieve wax helpen hier ook bij. Omdat de draad doorloopt tot in de punt, garandeert de Power-Fast de snelste grip uit zijn klasse. De schroef boort zich bij de eerste poging onmiddellijk in het hout zonder beschadigingen te veroorzaken. Dankzij de superlage weerstand levert de Power-Fast een besparing van inspanning en tijd op.

Met aandacht voor het milieu

Door zicht te richten tot de milieubewuste consument beantwoordt het bedrijf Fischer aan de steeds toenemende bewustwording van de milieuproblematiek. Als allereerste leverancier van bevestigingssystemen, lanceert Fischer een milieuvriendelijke plug: de UX Green universeelplug. Deze plug is voor 58% samengesteld uit gerecycleerd materiaal.

Andere producten

Verder vergroot Fischer zijn aanbod met o.a. kant en klare cement, een nieuwe chemische mortel voor gescheurd beton, een stalen spreidanker voor beton, een vernieuwd aanbod van betonschroeven met meerdere diameters en aanzienlijk betere efficiëntie, etc. Aangepaste isolatiebevestigingen van het merk Fischer voorkomen een koudebrug en bepalen nieuwe standaarden in termen van economische efficiëntie en ecologie. Fischer levert de eerste en enige chemische verankering met 3 Europese Technische Goedkeuringen. Ook de beschikbare slijpschijven zijn van die typische Fischer kwaliteit én verkrijgbaar aan een scherpe prijs

Betrouwbare partner

Fisher is dankzij de ETA-goedkeuringen niet alleen een zeer betrouwbare partner voor veiligheidsrelevante toepassingen, maar haar producten zijn bovendien ook eenvoudig te installeren.