Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5423 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Fluke, wereldwijd leider in test- en meetinstrumenten

(541 producten)

Het Amerikaanse Fluke werd in 1948 opgericht en levert unieke technologie voor het testen en oplossen van problemen in productie- en servicebranches. Dat gaat van kwaliteitscontrole en precisiemetingen tot onderhoud en installatie van elektronische componenten. Fluke is de eerste keuze van professionals in meerdere sectoren zoals de elektronische, chemische en de verwerkingsindustrie.

Innovatief en gebruiksvriendelijk

Fluke staat bekend om de superieure kwaliteit en innovatieve aard van zijn producten. Met zijn diepgaande technische expertise, ontwikkelt het bedrijf oplossingen die niet alleen nauwkeurig en betrouwbaar zijn, maar ook gebruiksvriendelijk. Fluke zet in op de meest recente technologie en werkt nauw samen met professionals uit de praktijk bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Een voorbeeld hiervan is de Fluke Connect™ app, waarmee je real-time data kunt verzenden van je Fluke connect-geschikte testinstrument naar je smartphone of tablet. Zo kun je snel en gemakkelijk metingen uitvoeren en je resultaten delen met je team, ongeacht waar je je bevindt.

Robuust en betrouwbaar

Fluke test- en meetinstrumenten worden op de proef gesteld in de meest uitdagende omstandigheden om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Of je nu een Fluke spanningzoeker, Fluke afstandsmeter, of Fluke multimeter gebruikt, je kunt rekenen op deze instrumenten voor betrouwbare metingen, jaar in jaar uit.

Fluke voor energiebeheer

Het uitgebreide productgamma van Fluke omvat ook instrumenten speciaal ontworpen voor energiebeheer en -audits. Van energieloggers tot warmtebeeldcamera's. Met zijn geavanceerde technologie en constante innovatie biedt Fluke gereedschappen die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook helpen om energie te besparen en de milieu-impact te minimaliseren.

Fluke bij Klium

Bij Klium vind je een breed assortiment aan Fluke producten, zoals de bekende Fluke spanningzoeker, Fluke afstandsmeter en Fluke multimeter en tal van andere professionele test- en meetinstrumenten.

Om een helder overzicht te geven binnen het ruime assortiment Fluke meet- en testapparatuur gebruiken wij de volgende categorieën in onze webshop:

  • elektrische tests- en meetinstrumenten voor alles dat met elektriciteit en elektronica te maken heeft, “
  • intrinsiek veilig voor alle multimeters die je van een veilige omgeving moeten verzekeren
  • temperatuurmeting
  • kalibratie-instrumenten
  • mechanisch onderhoud
  • gebouwinfrastructuur
  • warmtebeeldtechniek. In deze categorie vind je warmtebeeldcamera’s en infraroodthermometers.

Alle benodigde accessoires voor de test- en meetinstrumenten kun je vinden in de categorie “accessoires”.