Professioneel gereedschap

Professioneel gereedschap online kopen bij Klium

Klium verkoopt professioneel gereedschap van echte topmerken. Een greep uit onze merken: Facom, Gedore, Bahco, Bosch, Festool, Dewalt, Festool, Metabo, Makita, Knipex, Stanley, Mitutoyo, Kärcher... De keuze voor deze merken zorgt ervoor dat we zowel voor handgereedschappen en elektrische gereedschappen, als voor oplaadbare gereedschappen steeds een goed voorstel hebben. Zo zorgen we ervoor dat u vindt waar u naar op zoek bent. We houden bovendien een grote voorraad aan en krijgen dagelijks leveringen van onze leveranciers. Op die manier heeft u alles ook snel in huis.

Gereedschap met korting

Het beste materiaal aan een eerlijke prijs. Daar gaan we voor bij Klium! Dagelijks staan duizenden gereedschappen in promotie. Op regelmatige tijdstippen zijn er ook acties van fabrikanten en wekelijks is er de Klium Knaller; een dag aanbieding op een zorgvuldig geselecteerd product.

Voor elke toepassing het geschikte gereedschap

Het online assortiment gereedschap bij Klium is groot en bestaat uitsluitend uit het beste en het meest geschikte gereedschap voor enerzijds de vakman - en anderzijds de doorgewinterde doe-het-zelver. U vindt in dit assortiment het aanbod van de fabrikanten opgesplitst per merk. Merken die zich met hun aanbod richten tot zowel grote als kleine klussen. Bent u op zoek naar een machine voor dagelijkse routine toepassingen zoals een boormachine, decoupeerzaag, schuurmachine, industriële stofzuiger of freesmachine (Bosch, Makita, Dewalt, Festool, Metabo, Hitachi...)? Of eerder naar gespecialiseerd materiaal zoals een gereedschapskar die speciaal ontwikkeld werd voor de noden van een bepaalde industrie zoals de auto-industrie (Facom, Gedore, Bahco) ? Voor bijna elke toepassing vindt u bij Klium een geschikte tool. Neem een kijkje in de categorieën en laat jezelf verbazen door de kwaliteit en betaalbaarheid!

Elektrisch gereedschap

Professioneel elektrisch gereedschap mag niet ontbreken in iedere gereedschapscollectie. Zeker als u regelmatig klust. Alles wordt eenvoudiger en gaat sneller dankzij de elektrische aandrijving. Klium verkoopt zaagmachines, boormachines, slijpmachines, luchtgereedschap, reinigingsmachines, schaafmachines, slijpers, tackers en nog veel meer. Vergelijk verschillende machines en neem rustig de tijd om alles goed door te nemen. Alle informatie vindt u op de verschillende productpagina's. Toch nog een vraag? Gebruik onze chat, mail naar [email protected] of bel naar 03 74 000 41.

Accu gereedschap

Accu machines zijn er in een heleboel soorten en maten. Af en toe zijn ze enkel geschikt voor licht werk, maar de nieuwste machines moeten niet onder doen voor hun elektrische broertjes.

Meten is weten

En ook voor meetapparatuur moet u bij Klium zijn. Wij hebben meetgereedschappen zoals bijvoorbeeld lasers, afstandmeters, hoekmeters, waterpassen, schuifmaten, micrometers,... En dat natuurlijk van de beste A-Merken: Mitutoyo, Facom, Gedore, Dewalt, Bosch, Festool, ...

Premium tuingereedschap

Tuingereedschappen voor de bodembewerking en allerlei onderhoudswerkzaamheden vindt u bij het merk Gardena. Deze fabrikant maakt flexibel combineerbare tuingereedschappen en tuinslangen. De systemen zijn wel doordacht en eenvoudig in gebruik.

Gereedschappen bij Klium kopen, een slimme keuze !

Gereedschap online kopen bij Klium heeft tal van voordelen:

  • Groot en compleet aanbod
  • Grote voorraad garandeert een snelle levering
  • Voordelige prijzen
  • Volledige informatiefiches
  • Gemakkelijk overzicht
  • Onze klantendienst die bereikbaar is via telefoon, mail of chat
  • U koopt bij een officiële dealer van topmerken

Bestel vandaag nog !

Bestel vandaag nog uw professioneel gereedschap bij Klium en profiteer van scherp geprijsde machines.