Gesipa bevestigingstechniek

(63 producten)

Gesipa

In 1955 begonnen Hans-Georg Biermann en zijn vrouw Ibeth Biermann in Frankfurt een bedrijfje dat zich richtte op de acquisitie en commerciële exploitatie van uitvindingen en nieuwe productieprocessen. De naam GESIPA staat voor ‘GESellschaft für Internationale PAtentverwertung’. Kort na de oprichting vroeg het bedrijf patent aan op gereedschap voor het maken van blindklinknagelverbindingen.

In de daarop volgende jaren heeft het Duitse bedrijf zich ontwikkeld tot een wereldwijde expert in gereedschappen en systemen voor blindklinktechnologie, met productiefaciliteiten in Duitsland, Amerika en het VK. Sinds 2009 maakt Gesipa deel uit van de Zwitserse SFS intec-groep.

Kwalitatief en kosteneffectief

Het uitgebreide productengamma van Gesipa biedt tal van mogelijkheden voor kosteneffectieve en veilige verbindingen in de meest uiteenlopende industrieën. Gesipa NTS handgereedschap voor blindklinknagels is vervaardigd van gesmeed staal en gegoten aluminium. De slanke lichtgewicht gereedschappen zijn speciaal ontworpen om professionals te helpen bij het klinken in krappe werkruimten en op moeilijk bereikbare plekken.

Een recente innovatie is het Gesipa Accubird 12v draadloze klinknagelpistool. De geavanceerde lithium-ionbatterijtechnologie maakt het mogelijk om grote hoeveelheden klinknagels aan te drijven met maximale efficiëntie en minimale inspanning.