HIKOKI: Innovatie stopt nooit

(5288 producten)

Constante innovatie is het credo van HIKOKI. De Japanse fabrikant van power tools begon in 1948 onder de naam Hitachi Koki Co. Ltd. als fabrikant van machines en uitrusting voor de mijnbouw. In de loop der jaren bouwde het bedrijf met het merk Hitachi aan een vooraanstaande positie in de wereld van professioneel elektrisch gereedschap.

In 2018 werd de naam Hitachi vervangen door HIKOKI. Dit jaar zag ook de introductie van de drie topproducten in het huidige assortiment: de Hikoki accuboormachine, de Hikoki boorhamer en de Hikoki accunietmachine.

Krachtig en betrouwbaar

HIKOKI power tools zijn voorzien van de nieuwste technologieën om de beste prestaties te leveren voor professionals in de bouw en de industrie. Elk HIKOKI product is ontworpen om de zwaarste klussen aan te kunnen, met de betrouwbaarheid en het comfort dat professionals van hun gereedschap eisen en voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van werkcomfort, duurzaamheid en kracht.

Nieuwe oplossingen

Hikoki blijft voortdurend op zoek naar nieuwe en betere oplossingen voor de vakman. Vooral sinds de naamsverandering brengt het merk een constante stroom nieuwe producten op de markt. De HIKOKI boormachine en HIKOKI boorhamer zijn slechts enkele voorbeelden van de innovatieve power tools die HIKOKI levert. Alle gereedschappen zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en bieden superieure prestaties in een breed scala van professionele toepassingen.

Daarnaast zet HIKOKI zich in voor duurzaamheid, niet alleen door het ontwerpen van duurzame producten die lang meegaan, maar ook door de impact op het milieu te minimaliseren tijdens het productieproces. Dit maakt deel uit van HIKOKI's toewijding om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Uitgebreide range accessoires

Voor iedere HIKOKI machine bestaat er een veelomvattend aanbod aan accessoires. In het Pro-Line gamma vind je altijd de juiste accessoires om je HIKOKI gereedschap uit te rusten voor specifieke toepassingen.

Hikoki is meer dan alleen een naam. Het is een belofte van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Of je nu een professional bent of een veeleisende doe-het-zelver, je kunt rekenen op HIKOKIom je de power tools te leveren die je nodig hebt om de klus te klaren.