Kies zelf je bezorger
Milwaukee accu 2023
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5309 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Hikoki

(3887 producten)

Hitachi wordt HiKOKI 

Hitachi Power Tools heet nu HiKOKI

Een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde prestaties! In oktober 2018 transformeerde de fabrikant de merknaam Hitachi naar HiKOKI. 
Waarom verandert een bedrijf een merknaam waar generaties lang aan is gebouwd en in geïnvesteerd, zou je je afvragen. In dit geval is de aanleiding een ambitieuze groeistrategie, ‘gericht op expansie als wereldwijd bedrijf, met behoud van de Japanse tradities,’ zoals Osama Maehara, president van de onderneming het verwoordt.

De nieuwe naam is een samentrekking van Hitachi Koki, de officiële bedrijfsnaam sinds 70 jaar en tevens de bestaande merknaam voor een aantal producten.

HiKOKI verwijst ook naar het Engelse woord “High” – wat staat voor de visie van het nieuwe merk op technologie en kwaliteitsleiderschap – en de Japanse term “Koki”, die “industriële machines” betekent. Aan de producten zelf verandert overigens niets, laat mijnheer Maehara ter geruststelling weten. Gelukkig maar, want bij Klium horen ze tot de top van het assortiment aan professionele elektrische gereedschappen. Het bericht dat Hitachi Koki over de komende naamswijziging de wereld instuurde, vermelde ook nog dat HiKOKI uitgesproken dient te worden als ‘hai-koh-ki’. Het is maar dat je het weet…

HiKOKI Power Tools: Professioneel gereedschap voor hoogstaande prestaties

Het professionele gereedschap van HiKOKI Power Tools is ontwikkeld om hoogstaande prestaties te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van werkcomfort, duurzaamheid en kracht.

Steeds in ontwikkeling

HiKOKI stelt zich niet zomaar tevreden met het bestaande aanbod, maar blijft voortdurend op zoek naar nieuwe en betere oplossingen voor de vakman. Hierdoor komen er steeds nieuwe producten op de markt.

  • Blaas- en zuigapparaten, boormachines, compressoren, doorslijpmachines, freesmachines, generatoren, hamers, hete luchtpistolen, knabbel- en plaatscharen, mengmachines, nagelmachines, laserafstandsmeters, schaafmachines, schuur- en polijstmachines, slagmoeraanzetters, slijpmachines, snoerloos gereedschap, stofzuigers, schroefmachines, werfradios, zaagmachines en krachtig outdoor materiaal...

Voor iedere HiKOKI machine bestaan er accessoires. In het Pro-Line gamma vind je zonder twijfel het juiste accessoire voor jouw HiKOKI gereedschap.

Service na verkoop

HiKOKI wil zijn klanten een uitstekende dienstverlening bieden door een uitgebreide garantie, een uitstekende hersteldienst en een breed netwerk aan servicepunten.