HiKOKI

(348 producten)

Hitachi Power Tools: Professioneel gereedschap voor hoogstaande prestaties

Het professionele gereedschap van Hitachi Power Tools is ontwikkeld om hoogstaande prestaties te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van werkcomfort, duurzaamheid en kracht.

Steeds in ontwikkeling

Hitachi stelt zich niet zomaar tevreden met het bestaande aanbod, maar blijft voortdurend op zoek naar nieuwe en betere oplossingen voor de vakman. Hierdoor komen er steeds nieuwe producten op de markt.

  • Blaas- en zuigapparaten, boormachines, compressoren, doorslijpmachines, freesmachines, generatoren, hamers, hete luchtpistolen, knabbel- en plaatscharen, mengmachines, nagelmachines, laserafstandsmeters, schaafmachines, schuur- en polijstmachines, slagmoeraanzetters, slijpmachines, snoerloos gereedschap, stofzuigers, schroefmachines, werfradios, zaagmachines en krachtig outdoor materiaal...

Voor iedere Hitachi machine bestaan er accessoires. In het Pro-Line gamma vindt u zonder twijfel het juiste accessoire voor uw Hitachi gereedschap.

Service na verkoop

Hitachi wil zijn klanten een uitstekende dienstverlening bieden door een uitgebreide garantie, een uitstekende hersteldienst en een breed netwerk aan servicepunten.

Hitachi Power Tools maakt deel uit van het wereldconcern Hitachi.

Het woord Hitachi als Chinees karakter (Kanji) betekent letterlijk zonsopgang, wat symbool staat voor de filosofie om met behulp van technologie een toegevoegde waarde te bieden aan de mens en maatschappij. De Hitachi Groep is een van 's werelds grootste bedrijven met meer dan 20000 producten en meer dan 300000 medewerkers. Hiermee is het een van de grootste producenten van bouwmachines en concurreren zij met de allergrootste wereldbedrijven . Onderdelen van Hitachi Ltd. zijn Hitachi Construction Machinery Ltd. (HCM) en Hitachi Power Tools. HCM is een van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van grondverzet materieel, als graafmachines, wielladers en dumptrucks. Hitachi Power Tools is een wereldbedrijf van elektrische apparaten. Het bedrijf heeft zich tegenwoordig ook toegelegd op het bouwen van treinmaterieel.