Veiligheid en bescherming

Veiligheidskleding in alle maten!

Bij Klium vindt u de juiste veiligheidskleding voor verschillende branches en verschillende soorten werk. Veiligheidskleding kan zowel brandwerende kleding voor lassers, mondmaskers voor ververs, snijbeschermingskleding voor de bosbouw als wergwerppakken voor laboratoria zijn. Maar ook voor bescherming tegen wind, regen en koude bent u aan het juiste adres.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm)

Klium is PBM-specialist. Wij kunnen alles leveren om u en uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsrisico's. Het beste persoonlijke beschermingsmiddel is er één dat wordt gedragen én wordt gebruikt. En bij merken zoals Moldex, 3M, Bollé, Marigold, Elten, Projob... is dat geen probleem.

Werkschoenen

Elten maakt veiligheidsschoenen die aan de hoogste eisen voldoen. Als schoenspecialist met jarenlange ervaring ontwikkelen zij branchespecifieke veiligheidsschoenen. Iedere Elten schoen is een kwaliteitsschoen en voldoet precies aan de wensen van onze klanten.

Werkhandschoenen

Het juiste paar werkhandschoenen voor ieder type werk vindt u online bij Klium. Uw handen zijn een essentieel onderdeel om uw beroep goed uit te voeren. Daarom is het heel belangrijk dat u ze op de juiste manier beschermd. Marigold, Ansell en Mapa zijn enkele van onze topmerken. We zijn er zeker van dat u bij hen in goede handen bent.

Veiligheidspictogrammen en waarschuwingstekens

Veiligheidssignalisatie op de werkplaats is heel belangrijk om werknemers, bezoekers en publiek tegen ongevallen te beschermen. Een goede signalisatie waarschuwt voor gevaarlijke situaties en voorwerpen. Klium en haar partner Brady hebben een volledig gamma in volgende categorieën:

  • Veiligheidssignalisatie
  • Leidingmarkering
  • Lockout/Tagout
  • Logistieke identificatie
  • Zone-afbakening