Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5484 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Loctite lijmen

(425 producten)

LOCTITE

Loctite staat bekend om zijn uitgebreid gamma hoogwaardige industriële lijmen en afdichtingsmiddelen. Het biedt de meest geavanceerde producten voor alle lijmtechnologieën en probeert zo een duurzame meerwaarde te creëren. De producten worden ontwikkeld om het productieproces te versnellen, de kwaliteit te verbeteren en kosten te drukken. Ze voldoen aan de nationale en internationale standaarden en kunnen gebruikt worden in verschillende industrieën. Met haar uitgebreid aanbod dat wereldwijd in meer dan 80 landen op de markt gebracht wordt, is Loctite één van de leiders in de sector van lijmen, afdichtingsmiddelen en andere specifieke chemische middelen. Lijmen worden steeds meer gebruikt. Niet alleen in de luchtvaartsector en de autobouw maar ook bij de standaard fabricagetechnieken. En dit omdat verlijmen veel voordelen heeft op de traditionele verbindingstechnologie. Loctite, het wereldbekende merk voor kwalitatief hoogstaande kleef- en afdichtingsmiddelen dat veel gebruikt wordt in industriële productie en onderhoud, is bekend om haar degelijkheid en efficiëntie.

Onderzoek , ontwikkeling & engineering

Loctite steunt op een aanzienlijke kennis en vernieuwende inzichten en dankt zijn succes aan het gelijktijdig mondiaal onderzoek, ontwikkeling en engineering in de befaamde labo’s in München (Duitsland), Rocky Hill (Connecticut, U.S.A.), Yokohama (Japan) en Dublin (Ierland). In deze centra is een enorm potentieel aan know-how en testvoorzieningen geconcentreerd die samen met 30 tactisch gelokaliseerde Technologische Service Centra ondersteuning geven aan de productiehuizen. Deze Loctite productiecentra hebben de ISO 9002-norm verworven omwille van hun kwaliteitssystemen en scoren dus hoog bij heel wat bedrijven. Om marktleider te blijven heeft de Loctite feeling en inzicht in de sector lijmen en afdichtingen, ontwikkelt ze nieuwe fabricagetechnologieën en worden oplossingstechnieken afgestemd op de noden van het werkveld . Om uitermate effectieve producten aan te bieden, heeft Loctite alles zelf in de hand: het ontwerp en de productontwikkeling, het productieproces, de simulatietests en doseertests.

Service

Een uitgebreide technische ondersteuning en een sterk distributienetwerk garanderen een wereldwijde beschikbaarheid van de meest effectieve en betrouwbare oplossingen van Loctite. De consument kan rekenen op verkopers met ervaring en op een uitstekende technische dienst die continu ter beschikking staat. De technische ondersteuning is zeer ruim en de aangebrachte oplossingen zijn het resultaat van genormeerde proefmethodes en staan borg voor efficiëntie en geloofwaardigheid. Opleidingsmogelijkheden komen tegemoet aan de specifieke noden van het werkveld en vergroten de expertise van de klant. Een wereldwijd netwerk van dealers garandeert een snelle levering van de aangewezen producten aan de gebruikers.

De firma

Sinds 1997 maakt het merk Loctite deel uit van de portfolio van Henkel, de marktleider op het vlak van kleefstoffen, afdichtingsmiddelen en oppervlaktebehandeling.