Makita, een wereldmerk voor professioneel accugereedschap

(6571 producten)

Onder de naam Makita Electric Works ging Makita in 1915 van start in Japan. Het bedrijf bouwde al snel een reputatie op als fabrikant van elektromotoren. Door de jaren heen heeft Makita zijn expertise en technologische innovatie uitgebreid naar de markt van elektrisch gereedschap. Vanaf de 70-er jaren ging Makita internationaal opereren, eerst in de VS. Als mondiaal concern heeft Makita fabrieken en verkoop- en service-vestigingen over de hele wereld. Bij het bedrijf werken 17.000 mensen, die klanten bedienen in 170 landen. Makita is een merk dat bekend staat om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en de uitstekende prestaties van zijn producten.

Makita legt zich toe op de ontwikkeling van baanbrekende technologie voor professionals in de bouw, industrie en tuinbouw, en maakt gereedschappen voor de veeleisende professional en doe-het-zelver die kiest voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie. Bij Klium hebben we een breed scala aan Makitaproducten, inclusief de zeer gewaardeerde Makita boormachines, zaagmachines, schuurmachines, slijpmachines, frezen en een reeks andere kwaliteitstools.

Makita gereedschappen staan bekend om hun robuuste kwaliteit, innovatieve eigenschappen en uitgebreide selectie accessoires. Makita werkt nauw samen met professionals uit het veld en houdt rekening met hun wensen en eisen vanaf de ontwerpfase. Makita power tools zijn getest onder de strengste omstandigheden en in de meest uitdagende werkomgevingen.

Toonaangevende accutechnologie

Het LXT 18 V platform van Makita stuurt krachtige machines aan voor de meest uiteenlopende klussen. De LXT 18 V accu past op meer dan 350 verschillende machines. Maar Makita’s reputatie voor innovatie komt het sterkst tot uiting in XGT, het nieuwe 40 V Max platform, het krachtigste accuplatform ooit, met compleet nieuw ontworpen accu’s, intelligente communicatie en nog robuuste machines. Met de introductie van het nieuwe XGT 40 V Max platform werkt Makita aan haar visie van een gereedschapswereld zonder snoeren of brandstof.

Makita tuingereedschap

Naast gereedschap voor bouw en industrie, heeft Klium ook een uitgebreid assortiment tuingereedschap van Makita. Van grasmaaiers tot kettingzagen, Makita heeft alles in huis wat tuinliefhebbers en professionele hoveniers nodig hebben. De Makita grasmaaier en andere tuinproducten profiteren van het universele 18V accusysteem van Makita, waardoor één enkele accu compatibel is met alle 18V gereedschappen. Dit systeem is ook 100% compatibel met andere merken die dit voltage gebruiken.