Kies zelf je bezorger
Stanley Tacker
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5340 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Metabo

(4360 producten)

METABO GEREEDSCHAP BIJ KLIUM

Boren,schroeven, slijpen, zagen of schuren… Of u nu gaat saneren, renoveren of moderniseren, Metabo zorgt voor systeem- en individuele oplossingen voor alle werkzaamheden. Metabo gereedschap is dan ook bestemd voor uiteenlopende toepassingen in o.a.de bouw, metaal- en tuinindustrie. Klium heeft een compleet assortiment van Metabo gereedschap en dat aan de voordeligste prijzen online - bestellen gaat veilig en snel! Neem een kijkje tussen het elektrisch-, accu- of pneumatisch gereedschap. Of vind uw origineel Metabo accessoire op de accessoire pagina’s.

METABO TROEVEN
Hoge productiviteit, extreme robuustheid, extra veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal in alle productontwikkelingen van Metabo. En dat omdat de fabrikant goed weet dat elektrisch gereedschap vaak tot op de limieten wordt belast. Het resultaat zijn power tools die met zekerheid geschikt zijn voor het zware gebruik in de industrie. Grote troeven van Metabo gereedschappen zijn de praktische hanteerbaarheid, grote vermogensreserves en lange werktijden zonder de accu te moeten vervangen. En dat alles met een zo gering mogelijk gewicht.

METABO GARANTIE
Standaard geldt de volgende regel: 1 jaar garantie bij industrieel gebruik en 2 jaar garantie bij particulier gebruik. Maar de XXL-garantie van Metabo gaat verder met een gratis garantie van 3 jaar bij registratie.

Hoe moet ik registreren?
Nadat u registreert, wordt de normale garantie verlengd tot 3 jaar. Vul hiervoor het formulier op hun website in. U krijgt dan via e-mail de XXL-garantiebevestiging. De garantie begint met de datum van aankoop. Registratie is alleen in de eerste 4 weken na aankoop mogelijk. U zichzelf registreren via volgende link: http://www.metabo-service.com/nl/login

HET BEDRIJF ZELF
Paspoort Metabowerke GmbH, gevestigd in het Duitse Nürtingen, is een familiebedrijf met productie-eenheden in Duitsland en China. De internationale aanwezigheid van Metabo wordt verzekerd door 24 verkoopspunten en meer dan 100 invoerders. Het bedrijf werd opgericht in 1923.