Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5478 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Metabo, de keuze van professionals

(4233 producten)

Opgericht in 1924, heeft het Duitse bedrijf Metabo zich gevestigd als een toonaangevende producent van elektrische gereedschappen. Met een stevige reputatie voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, is Metabo de keuze voor professionals over de hele wereld. Het merk is synoniem met robuustheid en betrouwbaarheid. Het uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor een veelheid aan werkzaamheden in uiteenlopende branches.

Metabo is een wereldwijde autoriteit op het gebied van elektrisch gereedschap en accessoires en biedt een scala aan hoogwaardige gereedschappen voor professionals en veeleisende doe-het-zelvers. Ons uitgebreide Metabo assortiment omvat alle populaire Metabo producten, waaronder Metabo boormachines, cirkelzagen, schuurmachines, tafelzagen, haakse slijpmachines, en een scala aan andere power tools.

Metabo troeven

Hoge productiviteit, extreme robuustheid, extra veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal in alle productontwikkelingen van Metabo. De fabrikant weet goed dat elektrisch gereedschap vaak tot op de limieten wordt belast. Het resultaat zijn power tools die geschikt zijn voor het zwaarste gebruik in de bouw en de industrie. Grote troeven van Metabo gereedschappen zijn de praktische hanteerbaarheid, grote vermogensreserves en lange werktijden zonder de accu te moeten vervangen. En dat alles met een zo gering mogelijk gewicht.

Voor elke toepassing heeft Metabo het perfecte gereedschap, gebaseerd op de nieuwste technologie. Bij de ontwikkeling van zijn producten werkt Metabo nauw samen met professionals en houdt vanaf het ontwerpstadium rekening met hun wensen en eisen.

Metabo power tools worden getest onder de zwaarste omstandigheden en in extreme werksituaties. Alle professionele elektrische en accu-aangedreven gereedschappen van Metabo blinken dan ook uit in betrouwbaarheid en een lange, probleemloze levensduur.

Metabo LIHD accusysteem

Een treffend voorbeeld van Metabo's innovatie, ontworpen om het leven van professionals gemakkelijker te maken, is het LIHD accusysteem. Gereedschappen die zijn uitgerust met dit accu systeem kunnen de zwaarste materialen en taken aan. Met slechts één krachtige LIHD-accu kan een Metabo boormachine of ander LIHD aangedreven gereedschap een vermogen ontketenen vergelijkbaar met een 2000W machine op netstroom.

Metabo tuingereedschap

Naast elektrisch en accugereedschap voor de bouw en industrie, kun je bij Klium ook een uitgebreid assortiment tuingereedschappen van Metabo vinden. Ook op dit gebied is Metabo een toonaangevend merk. Van grasmaaiers tot heggenscharen en van bladblazers tot kettingzagen Een belangrijke bijdrage aan gemakkelijk en efficiënt tuinieren is het Metabo CAS 18V accu systeem, waarmee je slechts één accu nodig hebt voor al je 18V tuingereedschappen. Dit systeem is bovendien compatibel met 18V apparaten van andere prestigieuze merken.