Milwaukee, toonaangevende innovator in professioneel gereedschap

(5694 producten)Al bijna 100 jaar – vanaf 1924 - leidt Milwaukee de industrie in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die zorgen voor een verhoogde productiviteit en duurzaamheid voor professionele gebruikers in de bouw. Deze Amerikaanse fabrikant van professioneel elektrisch en accugereedschap heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van technologie, design en prestatie. Milwaukee is onder meer bekend om zijn baanbrekende innovaties, zoals het Milwaukee Packout opslagsysteem en de Milwaukee M18 accugereedschapslijn. Klium voert een uitgebreid Milwaukee assortiment, waaronder boormachines, cirkelzagen, schuurmachines, haakse slijpers, en een verscheidenheid aan andere krachtige Milwaukee tools.

Krachtig en innovatief

Milwaukee gereedschap is vervaardigd om lang mee te gaan, krachtig te presteren en innovatieve oplossingen te bieden. ‘Nothing But Heavy Duty,’ zoals de fabrikant zijn producten zelf aanbeveelt. Milwaukee's aanpak is er altijd op gericht om het werk gemakkelijker te maken, en Milwaukee tools worden ontworpen en geperfectioneerd met input van experts uit verschillende vakgebieden. De Milwaukee productontwerpers werken elke dag rechtstreeks met eindgebruikers om te begrijpen wat de eisen zijn van een constant veranderende werkplek en om oplossingen te kunnen bieden voor meer veiligheid en productiviteit. De Milwaukee Packout serie en de Milwaukee M18 lijn van accugereedschap zijn goede voorbeelden van Milwaukee's toewijding aan innovatie en gebruiksgemak.

De gereedschappen van Milwaukee zijn ontworpen om in de zwaarste omstandigheden te presteren. Met hun bekende betrouwbaarheid en duurzaamheid mag je rekenen op consistente topprestaties, zelfs onder de meest uitdagende werkomstandigheden.

Milwaukee garantie en service

Milwaukee biedt een uitgebreide garantie op zijn producten, en staat achter de kwaliteit en duurzaamheid van al zijn tools. Je kunt dan ook rekenen op uitstekende klantenservice en productondersteuning. Daarnaast biedt Klium een extra garantie van 2 jaar bovenop de standaard Milwaukee garantie. Dit betekent dat je verzekerd bent van 5 jaar zorgeloos werken met al je Milwaukee power tools.