Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5452 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Paslode tackers en nagelapparaten

(337 producten)

Paslode

De Amerikaanse firma Paslode is expert in het vastmaken van hout op hout. Het merk fabriceert nagelgereedschap en diverse spijkertoestellen voor de bouwsector. Sinds de oprichting is Paslode vooral bekend geworden door het op de markt brengen van het eerste spijkerapparaat op luchtdruk. De technologie die hiervoor gebruikt wordt, vraagt geen externe aansluiting meer zodat de vakman eenvoudiger, met minder risico en met een hoger rendement aan de slag kan. Het met perslucht aangedreven en draadloze aanbod van Paslode bestaat uit uitstekend nagelgereedschap en tackers die ontworpen werden voor specialisten die spijkers van extreme lengte in het materiaal kunnen inbrengen.

Kwaliteit, onderzoek en ontwikkeling

Het gereedschap van het merk Paslode wordt net zoals in alle ITW productieplaatsen ontwikkeld en gemaakt volgens ISO-normen. Dit houdt in dat er tijdens de het fabricageproces voortdurend kwaliteitscontrole uitgevoerd wordt. In de uitstekende en wereldvermaarde onedrzoeks- en ontwikkelingscentra van Paslode wordt door bekwame ingenieurs en onderzoekers nieuw gereedschap ontwikkeld of bestaand materiaal verbeterd. Dit na nauwgezette feedback met het werkveld om de gereedschapsvereisten in de planning op te nemen. Hierbij zijn gebruiksvriendelijkheid, degelijkheid, kwaliteit en vernieuwing steeds wederkerende onderwerpen.

Uitgebreid assortiment van topproducten

Tot het uitgebreide assortiment van Paslode gereedschappen behoren gas-, niet- en spijkerapparatuur, spoelnagel-, afwerkapparatuur en compressoren. Dit assortiment is pneumatisch of draadloos beschikbaar en behoort tot het beste in zijn soort.

Dienst na verkoop

De technische medewerkers van Paslode staan steeds standby om de gebruikers bij te staan bij het gebruik van Paslode-producten en om hun op de werkplek advies te geven over het gebruik van de Paslode producten. Omdat de medewerkers op veel werven en werkplaatsen komen, beschikken ze over een enorme expertise. Omdat defect gereedschap wrevel kan veroorzaken, heeft Paslode heel preventieve onderhoudsproducten en reparatieopties achter de hand zoals een hersteldienst ter plekke, een interne of distributeurgebonden hersteldienst met of zonder het ter beschikking stellen van een vervangtoestel.

Paslode, onderdeel van de groep ITW Construction Products.

Illinois Tool Works Inc. (ITW) ontwerpt en fabriceert een breed assortiment aan kwaliteitsvolle bevestigingsproducten en accessoires, gereedschappen en speciale producten wereldwijd. ITW is een firma met ruim 90 jaar ervaring. Het telt honderden vestigingen over een veertigtal landen met duizenden gemotiveerde medewerkers met als doel het ontwerpen van vernieuwende waardevolle producten voor de professionele vakman. ITW Construction Products verhandelt en fabriceert wereldwijd producten van onder andere Spit, Paslode en Duo-Fast. ITW is de enige firma ter wereld die het complete scala bevestigingsmaterialen voor hout, staal en beton kan leveren.