Phantom

(7471 producten)

PHANTOM

Phantom levert een zorgvuldig geselecteerd assortiment spangereedschap voor metaalbewerking aan de industrie, constructie en onderhoudsplaatsen. Het merk biedt een ruim aanbod van betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand gereedschap geschikt voor meerdere toepassingen (draadsnijden, boren, frezen, verzinken en ontbramen, ruimen, zagen, ponsen en draaien). Ieder probleem van verspaning in de industrie kan met gereedschap van Phantom opgelost worden en dit aan een voordelige kostprijs/kwaliteitsratio. De jarenlange expertise reflecteert zich op de kwaliteit van het aanbod dat hoog rendement en productiviteit garandeert.

Een volledig aanbod gebaseerd op de laatste technieken

De juiste courante maten voor toepassingen in de meest specifieke sectoren zijn beschikbaar, evenals minder gevraagde maten zoals extra lange boren, bijzondere draadsoorten of ruimers in HSS-Cobalt en in volhardmetaal. Kwalitatieve en efficiënte oplossingen voor alle problemen uit montage, industrie en onderhoud met verspanende gereedschappen worden gemaakt uit de meest moderne materiaalsoorten zoals PowderMetal-HSSE-V, PowderMetal- S290, Micro-Grain en Nano-Grain volhardmetaal en uitgevoerd met de recentste coatings. Volhardmetaal spiraalboren met koelkanalen voorzien van de nieuwste deklagen, moderne High Speed Cutting frezen en torusfrezen zijn voorbeelden hoe het aanbod up-to-date blijft. Het uitgebreide assortiment SDS boren voldoet aan de strenge productienormen voor het PGM-keurmerk. Om zich als sectorleider verder te kunnen profileren, heeft Phantom zijn aanbod verder uitgebreid met houtboren, steenboren en betonboren. Sectoren die tot de doelgroep van Phantom behoren zijn: bouw, slijperijen, werktuigbouw, matrijzenbouw, gereedschapsmakerijen en CNC-machines.

Gereedschap voor het harde werk

Bijna alle boren zijn gemaakt met een split point. De machinetappen worden gefabriceerd in HSSE 3% vanadium die van betere kwaliteit is dan HSSE 5% cobalt die normaal gebruikt wordt. Voor standaard volhardmetaal wordt voor Micro-Grain en Nano-Grain gekozen en voor de coatings worden - voor efficiëntere resultaten - TiN, TiCN, TCL, TiAIN, TiAIN-B en DIAMOND gebruikt, waarmee ze de beste resultaten boeken. Door AlCrN-coating neemt de hittebestendigheid erg toe bij het gebruik van kernboren.

Service

De producten van Phantom worden al sinds 1952 vanuit Beekbergen in Nederland verdeeld door Van Ommen B.V., de marktleider in deze sector. Van Ommen levert snel en soepel een ruim uitgebreid assortiment uit voorraad. De firma blijft up-to-date door het steeds verbeteren van de processen en door de voortdurende vorming van haar technisch personeel. Van Ommen heeft al jarenlang ervaring en biedt een unieke service. Het grote aanbod van duizenden producten zorgt ervoor dat voor iedere applicatie het juiste materiaal beschikbaar is. Elk product uit de cataloog is voorradig en alle bestellingen worden onmiddellijk verwerkt en de volgende dag geleverd. Hoge kosten en lange doorlooptijden worden vermeden door een snelle levering uit de voorraad van courante en minder courante producten. De verkoop wordt ondersteund door een interactieve website en catalogus, aanwezigheid op beurzen, regelmatige technische opleiding en workshops voor het personeel. De verdelers kunnen rekenen op frequente technische en commerciële ondersteuning.