Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5458 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Projob werkkleding

(107 producten)

PROJOB Swedisch Workwear

Projob biedt de werknemer kwalitatieve, effectieve en gebruiksvriendelijke werkkledij.

Representatie en arbeidsgenot

Aan arbeidskledij worden tegenwoordig nieuwe voorwaarden gesteld . Soepelheid, profilering en efficiëntie zijn de nieuwe normen die gelden. Iedere werknemer vertegenwoordigt de firma waar hij werkt. In het dagelijks leven valt er meer te beleven dan alleen maar werken. En de grens tussen arbeids- en vrijetijdskledij wordt steeds dunner. Met als gevolg dat er steeds meer kledingsstukken ook in de vrije tijd kunnen gedragen worden. Arbeidsgenot vergroot het rendement van het werk. De collectie van Projob speelt hier perfect op in. Investeren in het scheppen van nog meer arbeidsgenot is voor een bedrijf de beste belegging. Goede en correcte werkkledij zorgt voor een aangename werksfeer die de werkomgeving en de firma positief beïnvloedt .

Mooi, innovatief én van goede kwaliteit

De werkkledij van Projob ziet er niet alleen goed uit, maar is ook aangenaam om dragen. Projob doet er alles aan om lichamelijke letsels te vermijden dankzij een geniaal en flexibel ‘Inbagsysteem’ waarbij het gewicht van mee te dragen gereedschap en dergelijke correct verdeeld wordt over het lichaam. Hierdoor wordt de arbeid secuurder, doeltreffender en aangenamer. De kledij is vernieuwend omwille van de ergonomische gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Een perfecte combinatie, want ergonomische kleding is vanzelfsprekend efficiënt. Arbeidskleding moet kunnen weerstaan aan de meest ruige situaties. Daarom gebruikt Projob enkel krachtig en duurzaam materiaal waarvan de goede eigenschappen reeds gekend zijn en grondig werden getest.

Ruim assortiment

Het ruime assortiment van Projob werkkleding vindt in vele sectoren een afzetmarkt. Zo wordt de stevige, maar soepele kledij veel gebruikt in de bouwsector om onbelemmerd, doelmatig en veilig te kunnen werken. Door uitgebreid onderzoek naar de arbeidsvoorwaarden in de transportsector en de dienstverlening wordt de soepele, comfortabele kledij ook in die sectoren ruim aangewend. De veiligheidskledij van Projob voldoet namelijk aan de normen die door wetgever en consument worden opgelegd.

De brandwerende en brandvertragende werkkledij behoort tot het nieuwste aanbod van Projob. Deze werkkledij voldoet aan de strengste normen. Ondanks de vlamvertragende eigenschappen is deze perfect passende en kwalitatief hoogstaande kledij ontworpen om effectief en soepel te kunnen werken. Aan het bestaande assortiment heeft Projob een nieuwe horecalijn toegevoegd, waarbij gefocust wordt op een hoog kwalitatief niveau, gebruiksvriendelijkheid en design. Deze unieke collectie voor keuken en restaurant werd ontwikkeld door een samenspel te creëren van nieuwe materialen met een comfortabele snit. Het aanbod werkkledij wordt verder vervolledigd met een assortiment werkhandschoenen en veiligheidsschoenen dat aan de ergonomische kwaliteitseisen tegemoetkomt.

Maatwerk

Bij het dragen van arbeidskledij speelt de juiste maat een enorm belangrijke rol omwille van de rechtstreekse impact op effectiviteit, slijtage, bewegingsvrijheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarom stelt Projob een uitgebreide maattabel ter beschikking om voor iedere werknemer individueel het juiste kledingsstuk te kiezen.

Materiaal en onderhoud

Projob gebruikt een optimale combinatie van verschillende stoffen met als voornaamste kenmerken: ademend, vochtwerend, wasbaar in de machine of droogkuis. De stoffen moeten een langdurige bescherming bieden, lange tijd fris en net blijven, vuil elimineren en afweren, soepel en gerieflijk zijn. Om deze eigenschappen langdurig te bewaren, moet de kledij goed onderhouden en regelmatig gewassen worden. Het correct volgen van de wasinstructies is hierbij fundamenteel. In de werkkledij van het merk Projob wordt veel nano-technologie toegepast en dit wordt zeker in de volgende jaren een noodzakelijke norm in de kledingsindustrie.

Omkadering

Projob heeft vestigingen in Europa en Noord-America. Het behoort tegenwoordig tot de Zweedse New Wave Group AB met wereldwijd vertakkingen zowel qua productie als qua service. Op alle fabricatieniveaus zijn deugdelijkheid, gebruiksgemak en efficiëntie nog steeds dé streefdoelen.