Ridgid handgereedschap

(893 producten)

RIDGID: Professionele pijpsnijders en loodgietersmateriaal

Ridge Tool Company is een Amerikaans productiebedrijf dat handgereedschap maakt en verdeelt onder de merknaam RIDGID. Het gereedschap richt zich vooral tot de sector van de loodgieterij, pijpfitten, montage en HVAC. Naast honderden verschillende soorten gereedschap zijn de sleutels in de typische rode kleur kenmerkend. RIDGID verkoopt ook aangedreven gereedschap, reinigingssystemen, afzuigsystemen, boor- en snijgereedschap en opsporingsapparatuur.

Doeltreffendheid, vernieuwing en kwaliteit

Één van de dingen waarop RIDGID focust bij het ontwerp van nieuwe producten is doeltreffendheid. Ieder gereedschap moet gemakkelijk zijn in gebruik. De producten moeten ook uitblinken door hun vernieuwende eigenschappen waardoor de werksnelheid zo groot mogelijk is zonder in te boeten aan kwaliteit. Het ontwerpen en maken van vernieuwend gereedschap dat voldoet aan de constant evoluerende criteria van het werkveld maakt deel uit van een constante ontwikkeling bij RIDGID. De razendsnelle technische evolutie zorgt voor ondersteuning van de huidige en toekomstige vereisten van de vakman. Doeltreffende apparatuur vergroot namelijk de werkvreugde, de omzet en de voldoening bij de klant.

Uitstekend in buitengewone omstandigheden

In werkplaatsen, productiebedrijven in de bouw, etc. gebruiken arbeiders al jaar en dag gereedschap en toestellen van het merk RIDGID. RIDGID gereedschap staat bij de vakman wereldwijd bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Daarbij versnelt en verbetert het de geleverde prestaties aanzienlijk. Materiaal van RIDGID presteert ook uitstekend in buitengewone omstandigheden zoals bij hevige warmte en koude, in smurrie en slijk .

Vertrouwen

Om hun eigen activiteiten in deze competitieve wereld uit te breiden, vertrouwen klanten op het ruime assortiment RIDGID producten. Het bedrijf houdt hier bij het ontwikkelen en produceren rekening mee.

Klantenservice

Bij Ridgid geldt niet alleen de goede kwaliteit van het gereedschap, maar ook de dienstverlening na de verkoop. Een tevreden klant is er immers twee waard. Daarom zorgt Ridgid voor duidelijke handleidingen, uitstekend opgeleide medewerkers en een uitgebreid netwerk van verdelers en reparatiecentra. Hoe dichter bij de klant, hoe sneller de interventie zodat de opgelopen schade tot een minimum beperkt blijft.