Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5452 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Snickers Workwear

(189 producten)

SNICKERS MAATTABEL BIJ KLIUM

Ben je opzoek naar de juiste maat voor die werkbroek, overall of shirt? Volg de meettips en de maattabel van Snickers om zeker te weten dat u de juiste maat neemt. De maattabel kan u hier downloaden of zoek uw maat op in de matengenerator.

SNICKERS WORKWEAR

Snickers Workwear is een van de topmerken in Europa in de sector van werkkleding. Snickers Workwear maakt revolutionaire werkkledij die voldoet aan de specifieke behoeften van de hardwerkende vakman die meer veiligheid, bescherming en functionaliteit nodig heeft. Met andere woorden, Snickers Workwear wil aan de werklui kledij leveren met een vooruitstrevende vormgeving die makkelijk om dragen is, voldoende bescherming biedt, een uitstekende functionaliteit heeft en bovendien duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat het harde labeur simpeler, veiliger en efficiënter wordt.

Aanbod van een groot assortiment kwaliteitsvolle, veilige, beschermende en functionele werkkleding

Snickers Workwear biedt een groot assortiment werkkleding in de volgende categorieën: broeken, jassen, vesten, overalls, ondergoed, bovenkleding, handschoenen, kniebeschermers, gereedschapsgordels, sokken en accessoires. Er is ook een specifieke aangepaste kledinglijn voor dames. Om te kunnen voldoen aan de actuele behoeften van het werkveld is er een zeer intensieve samenwerking tussen de sectie productontwikkeling van Snickers Workwear en professionele vaklui over heel Europa. Van de ontworpen producten worden prototypes gemaakt die uitgebreid getest en pas daarna in productie gebracht worden. De testen worden uitgevoerd door een testteam van het bedrijf dat nauw samenwerkt met de beste labo´s van Europa. Snickers Workwear staat garant voor de hoogstaande kwaliteit van hun afgeleverde producten door een grondige en doorlopende kwaliteitscontrole tijdens de productielijn van begin tot eindproduct. Voor de fabricage van hun assortiment gebruikt het bedrijf alleen materiaal met uitstekende eigenschappen . Na de productie worden de afgewerkte producten nogmaals aan een grondige kwaliteitcontrole onderworpen en verder verdeeld over heel het dealernetwerk.

Uitstekende eigenschappen

Snickers Workwear wil alleen sublieme kwaliteit en ergonomisch materaal afleveren. Door in alle facetten van het bedrijf ISO-standaarden te hanteren kan de firma de kostprijs beperken, continu verbeteringen doorvoeren en zo in ruime mate voldoen aan de behoeften en verwachtingen van het werkveld. Snickers Workwear heeft het TÜV–certificaat in de normen: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004.

Bedrijfshistoriek

In 1975 had Matti Viio, een Zweeds elektricien, er genoeg van om werkkledij van ondermaatse kwaliteit te dragen. Hij had herhaaldelijk om aangepaste kledij gevraagd, maar zijn werkgever had geen oren naar zijn wensen. Viio begon dan maar zelf de kledij te ontwerpen die hij nodig had om zijn werk uit te voeren. Zo werd Snickers Workwear geboren. Vandaag is het het bekendste Europese merk van de Hultafors Group AB, een groep kwaliteitsmerken voor de vakman. De betrouwbare werkkledij van Snickers Workwear wordt door meer dan 7000 dealers in meer dan 20 Europese landen verkocht. Snickers wil de markt van de werkkledij blijven vernieuwen om zo het werk van de klanten makkelijker, veiliger en productiever te maken.