Kies zelf je bezorger
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5369 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Spit powertools

(1129 producten)

Spit

Illinois Toolworks Inc. (ITW) ontwikkelt en fabriceert wereldwijd een ruim gamma kwalitatieve fixatiemiddelen, gereedschappen en onderdelen. Spit is uniek op de markt omdat het een compleet assortiment fixatiemiddelen voor beton, kunststof, hout en staal aanbiedt waarbij ook onderlinge combinaties mogelijk zijn. Voor ieder bevestigingsprobleem biedt het merk de ideale oplossing.

Innovatie

Spit zet volop in op onderzoek en ontwikkeling om het werk van de vaklui te vereenvoudigen, veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker te maken. Daarom ontwikkelen zij producten die voldoen aan de eisen van de vaklui. Afgevaardigden van Spit bezoeken werven en werkplaatsen om werkmethodes te inventariseren en om te weten te komen welke methodes moeten verbeterd of vernieuwd worden om de efficiëntie van de toepassingen te vergroten.

Kwaliteit

Alle ITW productie-eenheden waar gereedschap en accessoires van het merk worden gemaakt hebben een ISO-attest waardoor er tijdens het productieproces een constant toezicht is op de kwaliteit. De Spit producten voldoen aan alle Europese richtlijnen die vereist zijn voor industrieel verankeringsmateriaal en –gereedschap. Het juiste gebruik van de producten zal het rendement van het eindresultaat ten goede komen. Daarom hecht Spit veel belang aan een goede onderhouds- en gebruikshandleiding. Deze worden aangevuld met sessies waarin toelichting wordt gegeven over het gebruik van Spit producten en eventueel nieuw beschikbaar gereedschap. Dit leidt tot een groter gebruiksgemak, grotere veiligheid en een hoger rendement.

Dienst na verkoop

Omdat het gereedschap meestal defect raakt op de meest ongelukkige momenten - je weet wel de wet van Murphy - heeft Spit hier enkele opties voor de gebruiker in petto: herstelling door technisch personeel ter plaatse of advies voor herstelling door de eigen hersteldienst waarbij - indien nodig - een vervangtoestel ter beschikking wordt gesteld aan de klant. Meestal kan een defect vermeden worden door een correct gebruik van het gereedschap en door een regelmatig onderhoud waarvoor verschillende schoonmaakproducten ter beschikking zijn. De technische afgevaardigden van Spit zijn altijd en overal ter beschikking voor technische ondersteuning, ingebruikstellingen, advies om sneller en efficiënter te werken. Deze ondersteuning is van groot belang omdat het voor Spit en de vaklui van belang is dat het juiste gereedschap voor een bepaalde toepassing wordt ingezet. Om onaangename verrassingen te voorkomen biedt Spit een uitgebreide garantie. Als de klant zich registreert wordt de wettelijke garantie uitgebreid naar een complete garantie. Na verloop van de garantietermijn geniet de klant een vaste reparatiekostprijs inclusief een volledige garantie op het herstelde toestel.

Ervaring en deskundigheid

ITW is een grote onderneming met een jarenlange ervaring, met filialen in heel wat landen en met duizenden gedreven medewerkers die allemaal bezig zijn met het ontwikkelen en maken van vernieuwende producten met een toegevoegde waarde voor de vaklui.