Wera Tools, handgereedschap voor professionals

(3559 producten)

Wera, een wereld vol mogelijkheden

Selecteer je Wera-tools en er opent zich een wereld van mogelijkheden voor de meest uitdagende klussen. Of je nu onder een auto ligt of jezelf in de keukenkast wringt, Wera’s stevige gereedschap staat altijd voor je klaar. Dankzij innovatieve functies zoals een speed ratel met een draaibare kop of een momentschroevendraaier met een pistoolgreep, krijg je nooit meer genoeg van het werk.

Klaar om te upgraden naar de beste tools voor jouw werk? Ontdek ons assortiment!

Wera Tools is opgericht in 1936 in het Duitse Wuppertal. Begonnen als een fabriekje voor de productie van schroevendraaiers, is Wera uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardig handgereedschap. Het assortiment omvat meer dan 3.000 producten. Wera staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, betrouwbare kwaliteit en uitstekende prestaties. De focus op het ontwikkelen van nieuwe technologieën heeft geleid tot talloze patenten en onderscheidingen.

Veelzijdig assortiment

Wera concentreert zich op verschillende productlijnen. Het bekendst zijn de Wera schroevendraaiers. De Wera Kraftform schroevendraaiers hebben een ergonomisch gevormd handvat, wat zorgt voor een betere grip en minder vermoeidheid tijdens het werk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Kraftform Plus met een extra harde kling voor zware klussen en de Kraftform Micro voor precisiewerk.

De Zyklop ratels en dopsleutels van Wera zijn de meest efficiente en gebruiksvriendelijke in de markt voor professioneel gereedschap. Het slanke ontwerp en de fijne vertanding maken comfortabel werken in kleine ruimtes mogelijk. De speciale coating zorgt voor extra grip.

De Bit-Check bitsets van Wera bevatten een uitgebreide selectie bitjes in verschillende maten en vormen, geschikt voor vrijwel elke schroef.

Om al het Wera gereedschap netjes en overzichtelijk op te bergen, biedt Wera een ruime keus aan tassen, etuis en houders. De Wera 2go opbergsystemen zijn naar eigen inzicht in te delen en te combineren voor efficiënte opslag en transport.

Ergonomisch ontwerp

Wat Wera gereedschap vooral zo populair maakt in het professionele segment is het mooie en gebruiksvriendelijke design. De ergonomisch ontworpen handvaten zorgen voor een vaste grip. De kans op zweethanden of blaren bij langdurig gebruik is miniem en de krachtoverbrenging is maximaal. Door het gebruik van lasertechniek bij de behandeling van de tippen, zorgt Wera voor meer zekerheid. Het microruwe oppervlak van de lasertip geeft een perfecte grip van de schroevendraaier in de schroefkopgleuf, wat de kans op uitschuiven minimaliseert. Wera bits van gleuf-, kruis-, hex- of Torxvorm hebben steeds een perfecte grip in de schroef. De bits met een diamantlaag zorgen voor een optimale grip in de schroef en voor een vermindering van de persdruk bij het schroeven.