Kies zelf je bezorger
Stanley Tacker
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5340 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Wera

(3515 producten)

Wera: Schroevendraaiers en bits van topkwaliteit

Wera ontwerpt en fabriceert schroefwerktuigen en bijbehorende accessoires voor professioneel gebruik.

Innovatief, probleemoplossend, kwalitatief en betrouwbaar

Welke problemen zich ook stellen bij het schroeven, Wera heeft steeds een pasklare oplossing klaar. Ze verbazen de gebruikers telkens weer door het in praktijk omzetten van innovatieve en buitengewone ideeën die in de onderzoeksafdeling werden ontwikkeld. Door de buitengewone en unieke eigenschappen van het gereedschap resulteert dit in een quasi perfecte vakkundige uitvoering van de schroefwerkzaamheden.

De kwaliteit van de Wera-producten moét uitstekend zijn. Door een continue kwaliteitscontrole tijdens het hele productieproces is Wera verzekerd van het fabriceren van een kwalitatief product waardoor de klachten van de gebruikers praktisch nihil zijn. Het behalen van het ISO-certificaat is dan ook vanzelfsprekend. Door de vele wereldwijd erkende octrooien behoedt het merk Wera haar klanten voor kwalitatief minderwaardige namaakproducten. Wera is een betrouwbare partner voor de nijverheid, de verkoop en de consument. Het levert hoogkwalitatieve producten waarmee de vaklui betrouwbaar aan de slag kunnen.

Design en ergonomie

Wera-producten hebben een mooi design en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De prijzen die ze in het verleden behaalden, bevestigen dit. De ergonomisch ontworpen handvaten zorgen voor een vaste grip. De kans op zweethanden of blaren bij langdurig gebruik is miniem en de krachtoverbrenging is maximaal. Door het gebruik van lasertechniek bij de behandeling van de tippen, zorgt Wera voor meer zekerheid. Het microruwe oppervlak van de lasertip geeft een perfecte grip van de schroevendraaier in de schroefkopgleuf. Dit minimaliseert de kans op uitschuiven. De Wera schroefkoppen of bits van gleuf-, kruis-, hex- of Torxvorm hebben steeds een perfecte grip in de schroef. Schroeven is dan een makkie. Het enorme aanbod aan bit-sets maakt schroeven met Wera-gereedschap aangenaam en gebruiksvriendelijk. De bits met een diamantlaag zorgen voor een optimale grip in de schroef en voor een vermindering van de persdruk bij het schroeven. Ook het gebruik van roestvrij staal bij de productie is een enorm pluspunt.

Service en logistiek

Het enorme aanbod van Wera-gereedschap wordt wereldwijd verhandeld door leveranciers ter plaatse. De doordachte en instructieve verpakking en verkoopstands maken het de gebruiker gemakkelijk om het juiste Wera-gereedschap te kiezen en correct te gebruiken. De klantendienst staat altijd en overal klaar om vragen van de klant te beantwoorden. De logistiek is uitermate betrouwbaar, want heel het Wera-assortiment is steeds snel overal leverbaar. Wera biedt de klant ook heel wat scholings- en trainingsmogelijkheden om nieuw gereedschap, het gebruik en de voordelen voor te stellen tijdens uitgebreide praktijksessies.

Wera-netwerk

Het moederbedrijf van Wera bevindt zich in het Duitse Wuppertal, terwijl er zich daarbuiten nog productie-units bevinden in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de VS. Verder is het netwerk van Wera-vertegenwoordigers en leveranciers verspreid over heel de wereld.