Kies zelf je bezorger
Stanley Tacker
Wat onze klanten zeggen 9.1 / 10

5340 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Bessey lijmtangen en klemmen

(850 producten)

BESSEY: Voor de beste span- en kniptechniek

U bent op zoek naar de beste knip- of spantechniek? Dan wordt u zeker enthousiast over de kwaliteitsvolle producten die het merk BESSEY biedt. Alle producten zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd en functionaliteit, precisie en een lange levensduur zijn de kenmerken van alle merkproducten.

Breed producten- en dienstenspectrum

Het merk BESSEY biedt de beste oplossing voor alle toepassingen in de knip- en spantechniek. Een uniek breed producten- en dienstenspectrum wordt afgestemd op de behoeften en eisen van de klant. Alle producten zijn voorhanden opdat de klant sneller, netter, veiliger en preciezer kan werken.

De beste kwaliteit

Producten van het merk BESSEY zijn gemaakt voor langdurig gebruik waardoor ze een kwaliteitsvoorsprong hebben op vergelijkbare producten van de concurrent. Deze producten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, van precisiestaal tot glasvezel, versterkt polyamide of magnesium. Daarbij worden al de componenten door ervaren technici en ontwikkelaars tot in detail. BESSEY garandeert de klant comfort, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. De talrijke certificaten, de partners en klanten wereldwijd zijn het beste bewijs.

Persoonlijke service

De relatie die BESSEY heeft met haar klanten is gekenmerkt door betrouwbaarheid, vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel. BESSEY is een zeer servicegericht en toekomstbewust bedrijf. Het denkt op lange termijn en wil alleen zinvolle merkproducten leveren waarmede het dagelijks werk van de klant opmerkelijk wordt verlicht. Vandaag en morgen!

De beste ideeën

Sinds de oprichting in 1989 verlegt de firma voortdurend haar grenzen. Dankzij hun innovatieve kracht ontstaan nieuwe producten die constant verder geoptimaliseerd worden.