Pro4Pro Professioneel werk

RTS: een onafhankelijke integrator van professionele camerabewaking

Het Belgische bedrijf RTS uit Ieper profileert zich als de specialist in camerabewaking, toegangscontrole, straalverbindingen & radiocommunicatie. Ontdek de ontwikkeling van eenmanszaak tot onafhankelijk integrator van professionele camerabewaking.

In gesprek met Eva Bouve van RTS zegt zij daar met trots het volgende over: “RTS uit Ieper, opgericht in 1991, is uitgegroeid tot een hoogtechnologisch bedrijf. Ronald Supply startte de eenmanszaak RTS in Westouter met als specialisatie het herstel van radio en televisie en verkoop van elektronica. Naast zijn job bleef hij gepassioneerd bezig met antennes en zendapparatuur. Uiteindelijk verkocht hij zijn eerste draadloze verbindingen in de Westhoek en verzorgde hij de radiocommunicatie van de lokale politiecommissariaten.”

Een indrukwekkende ontwikkeling

RTS heeft sindsdien een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. In 1997 breidde RTS uit en verhuisde de winkel naar Ieper. Bij de specialisaties kwamen installaties en herstellingen van radiocommunicatie, elektronicamateriaal en pagingsystemen voor de brandweer. Daarna volgden straalverbindingen, Arguscamera’s, uitzonderlijk gespecialiseerde opdrachten in het kader van draadloze communicatie en uiteindelijk de digitale camera’s.

Vandaag de dag telt RTS 17 medewerkers en is het bedrijf steeds op zoek naar gemotiveerde technici voor verdere groei. Elk teamlid is gespecialiseerd in zijn of haar vak: van zaakvoerder tot technisch installateur, iedereen is op de hoogte van de laatste nieuwe technologieën.

Het team van RTS

Steeds op zoek naar de beste oplossing

De techniek op het gebied van Video Management Software onderging de laatste jaren een enorme evolutie. Vele politiezones en steden maken gebruik van software met implementatie van AI en ANPR-camera’s. RTS blijft zich constant ontwikkelen en zoekt met de klant steeds naar de beste oplossing op vlak van straalverbinding, camerabewaking, ANPR-oplossingen, radiocommunicatie, professionele toegangscontrole, geluidsanalyse, videotransmissie, wifi en industriële intercoms. 

Op kenmerkende wijze streeft RTS naar een duurzame langetermijnrelatie met de klant. Zo is RTS al ruim 15 jaar leverancier van camera’s en intercoms in de ondergrondse parkings van de stad Gent. Het vernieuwend VMS-systeem en de ANPR-camera’s bieden hulp aan klanten in de parkeergarages en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk voor de medewerkers van het bedrijf. De communicatie verloopt snel en to-the-point. Met hun producten richt RTS zich op de industrie, politiediensten, steden en gemeenten, defensie, nutsbedrijven, KMO’s en zorginstellingen.

Een mobiele box van RTS

Geen enkele vraag wordt uit de weg gegaan

Geen enkele vraag wordt uit de weg gegaan. Want is een mogelijkheid niet beschikbaar op de markt, dan creëert RTS die zelf met innovatieve producten. Zo ontwikkelde RTS bij een grote industriële klant een toegangscontrole- en geluidsdetectiesysteem gekoppeld aan de camerabewaking. Blijft een koelwagen ’s nachts te langs draaien en zorgt dit zo mogelijk voor overlast in de buurt, dan wordt de nachtmedewerker verwittigd. Op de camerabeelden vindt hij snel terug waar de vrachtwagen zich bevindt en kan hij de chauffeur vriendelijk vragen om zich te verplaatsen.

  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *