Pro4Pro Professioneel werk

MRW – Dé specialist in verandabouw

MRW maakt veranda’s. Maar daarbij stopt het niet. Je kunt er ook terecht voor terrasoverkapping, rolluiken, zonwering en vliegenramen. Ze staan bekend om het gebruik van aluminium in hun producten. “Waarom zweren we al meer dan 50 jaar bij de degelijkheid van aluminiumveranda’s? Omdat aluminium nu eenmaal een uiterst betrouwbaar materiaal is,” zegt Sarah Rubens woordvoerder van MRW. “Het is degelijk en duurzaam materiaal dat heel weinig onderhoud vraagt.”

Drie generaties sterk

Het familiebedrijf bestaat al bijna 70 jaar en beslaat drie generaties. Hubert Renckens richtte de zaak in 1957 op achter het ouderlijk huis in Wijchmaal. In die tijd was de zaak voornamelijk gefocussed op metaalwerk. In 1967 verhuisde het bedrijf naar een nieuw gebouw in Peer. Vanaf 1979 ontstond daar de voorliefde voor verandabouw. Rudi, de zoon van Hubert werd zaakvoerder. Onder zijn bewind werd, na verloop van tijd, de oude werkplaats volledig afgebroken en vervangen door een moderne productiehal dubbel in grootte. Sinds 2006 loopt de derde generatie, Sander, actief mee. Hij werd in 2018 zaakvoerder.

MRW Verandabouw

Kwaliteit op maat

Niet alleen veranda’s staan bij MRW in de spotlights. Het bedrijf heeft in de loop der jaren verschillende producten ontwikkeld die erg populair bleken. Denk bijvoorbeeld aan superieure terrasoverkappingen waarbij het houten plafond vervangen is door duurzaam composiet. Of aan rolluiken die op zonne-energie werken. Ook zonnewering en vliegenramen zijn mogelijk. “We streven er nog steeds naar om een degelijk, duurzaam en eerlijk product af te leveren aan onze klanten. Bovendien krijgt elke klant bij ons een gelijke behandeling, ongeacht de grootte van het project. MRW Verandabouw is een erg klantgericht bedrijf, en dat weten onze klanten te appreciëren. We leveren altijd opnieuw kwaliteit af en dit tegen een correcte prijs. Dit is nog steeds een goede basis voor een standvastige firma die jaar na jaar sterker wordt.”

Afwerking tot in detail

Alles op één plek

MRW is een ‘one stop shop’. Van de aanvraag van de vergunning tot en met de afwerking die ze van vloeren en muren tot zelf de gordijnen aan toe realiseren. Alles op maat en in de gewenste stijl van de klant. Een veranda of open overkapping bouw je namelijk niet zomaar. Het is een meerwaarde voor je huis en is in vele gevallen een uitbreiding van de leefruimte waar je het hele jaar door van kan genieten. “Net daarom ontwerpen we samen met de klant.” aldus Sarah. “Dit is specialistenwerk. We zien het als een enorme troef dat MRW alles zelf produceert, met eigen mensen en in eigen huis. Bovendien is er slechts één aanspreekpartner die samen met de klant het hele proces doorloopt. Dit vereenvoudigt de communicatie. In onze ruime en moderne werkplaats kan de klant steeds zelf de vorderingen volgen.”

terrasoverkapping

Blijven innoveren

Ook bij het bouwen van een veranda moet je blijven innoveren. MRW staat hierbij voorop. Hierdoor is het mogelijk steeds nieuwe producten en trends te implementeren. Sarah: “De veranda van vandaag is niet meer die van 20 jaar geleden. Dat hebben we bij MRW meer dan goed begrepen. Vanuit onze passie voor innovatie lieten we ons aanbod mee evolueren met de verwachtingen van de mensen van nu.

Rolluiken op zonne energie
  • WordPress
  • Facebook

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *