Klium bekroond met Safeshops Diamond Award 2020

Beretrots! Dat zijn we omdat we dit jaar de Safeshops.be Diamond Award mee naar huis mochten nemen. En dat allemaal dankzij jou!

Winnaar Diamond Award 2020

SafeShops.be, dé Belgische associatie voor de e-commerce sector organiseerde op dinsdag 22 september 2020 voor de vierde keer de SafeShops Awards. Dit jaar waren 89 Belgische webshops in de running voor een Award. Vijftien Belgische webshops mochten een Award in ontvangst nemen.

Binkies, Klium & Coolblue sleepten de Safeshops.be Diamond Award in de wacht.

Online shoppers zélf belonen

Waarom deze awards zo belangrijk voor ons zijn? Omdat jij als klant bepaalt wie er in de bloemetjes gezet wordt.

Maar liefst 4.000 online consumenten vulden een vragenlijst in voor SafeShops over hun online winkelervaringen. Zij zorgden ervoor dat wij als winnaar uit de bus kwamen voor de Diamond Award in de categorie ‘Medium’. We zijn er bijzonder trots op! Er gaat dan ook een bijzonder dankwoordje uit naar onze fantastische klanten, medewerkers, partners en leveranciers.

Deze nieuwe onderscheiding motiveert ons om jou de beste ervaring & service te blijven verlenen. Ook volgend jaar mag je van ons dus vernieuwingen en verbeteringen verwachten. Nieuwe producten en merken, betere informatie, meer keuzevrijheden voor bezorgingen en extra medewerkers op onze klantenservice om jou te ondersteunen.

Bedankt en graag tot snel!Safeshop-awards